Így rappel Szél Bernadett

2021. szeptember 14. 07:36

A politikus Csordás Anettnek kampányolt.

2021. szeptember 14. 07:36
null

Hallgassa meg velünk Dr. Szél Bernadett kampányrapjét, amelyben támogatásáról biztosítja Csordás Anett országgyűlési képviselőjelöltet.

Az érdekes kampánymódszerre Deák Dániel politikai elemző hívta fel a figyelmet: 

Nem ismerem Csordás Anettet, de a helyében ezt biztosan nem köszönném meg!” – jegyzi meg Deák.

Nyitókép: Deák Dániel Facebook-oldala

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tgely
2021. szeptember 19. 08:02
Van amikor az önharapás a valóság megítélésének egyetlen természetes alternatívájává lesz számomra.
Dodi1015
2021. szeptember 14. 21:28
Na így néz ki egy hülye aki betette az elektromos rollerét a zuhany alá oszt ráállt. Ez a magvas gondolat úgy 1/2 nap elme regenerálódás után ( 3 doboz sör 1 1/2 dl pálesz kizárólag orvosi célból) jutott eszembe. Remélem nem fogok vele álmodni. Brrrr....
kaltran
2021. szeptember 14. 20:23
Sajnos a dolognak megvan a régóta beindult épülő alapzata. Závada Péter szoba repje (és zenéje - Akkezdet Phiai), a volt Fideszes Molnár Péter által mentorált gyagyavers versenyével lefektette a síneket, mint ahogy a fülledtliberális belpesti egyetemistának hazudott posztkommunista káderkeltetők szintén szállították és szállítják régóta a muníciót. Szegény gyagya Bernike nem érti, hogy mit nem ért, egy hülye kampánytanácsadója beszélhette rá erre az új trendinek vélt marhaságra, ami személyére ráborítva sírással vegyes röhögéssel egyenlő. Ő csak a lefektetett alapokból szivornyázza az energiát. Szerintem az összes egyetemet fel kéne oszlatni és újra szervezni, akinek ez a szar kell, az menjen a CEU-ba - vagy a francba
fairly
2021. szeptember 14. 17:27
Mit meg nem tesz egy családanya, azért, hogy figyelmet kapjon. Szánalmas, sajnálom a gyerekeit! Ez a produkció felülmúlta az mtv-s előadását Hadházyval. Egy vicc jutott eszembe: Egy ember beszédbe elegyedik egy székellyel. - Jól hallottam bátyám, hogy a székelyek mindent tudnak? - Mindent Is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!