Töméntelen töményt találtak a tálibok a volt cseh nagykövetségen

2021. szeptember 16. 7:20
Az iszlám radikálisok azt állítják, az elmenekült külügyminiszter rezidenciáján találták az alkoholt.

A sietve elhagyott kabuli épületek egyikében az afgán radikális tálib mozgalom tagjai tucatnyi, cseh márkájú röviditalt találtak – írta meg a tekdeeps.com. A videón jól látható, hogy a tálibok szilvapálinkákat és egy zöld üveg Becherovkát húznak elő. Az iszlamisták azt állítják, hogy Salahuddin Rabbani volt afgán külügyminiszter raktárában járnak, de ő tagadja ezt, szerinte a tálibok a cseh nagykövetségen tartózkodnak, és a videó csak az ellene indított lejáratókampány része.

A cseh külügyminisztérium később megerősítette, hogy a közzétett képeken valóban az ideiglenesen bezárt kabuli cseh nagykövetség látható. Ismert, az iszlám szigorúan tiltja az alkoholfogyasztást, ráadásul a tálibok rendkívül komolyan veszik az alkoholfogyasztást tiltó törvényt.

 

 

 

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én a Becherovkát :)

Ha cseh piák, akkor inkább fordítva: ajándéknak szánták. De valóban: egy halom bontatlan pia az nem az alkoholizmus bizonyítéka...

Az mint tudjuk a Habsburgok között is gyakori volt, nem ők találták fel a vérfertőzést.

Pincében van? Ott ihatják, nem látja Allah :)

A vicces az, hogy a legtöbb magyarországi "török", tipikusan ilyen nevekkel, mint Iszlahim bég és társai, valójában bolgárok, szerbek, albánok, macedónok voltak, akiket meghódítottak a törökök, és beálltak hozzájuk, megtanulták a nyelvet, törökösen öltöztek, és török nevet vettek fel. A magasabb pozíciókban persze már isztambuliak voltak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés