Fidesz: Gyurcsányék ugyanúgy fenyegetik az embereket, ahogy 15 éve

2021. szeptember 15. 14:31
A nagyobbik kormányzópárt közleményében azt írja: Dobrevék 15 éve már bizonyították, hogy nem csak a fenyegetésig képesek elmenni.

A Fidesz közleményben reagált Dobrev Klára nyilatkozatára, amelyben többek között olyan állításokat fogalmazott meg, miszerint intézményről intézményre fogják felállítani azokat a kádereket, akik ma nem a magyar emberek érdekeit képviselik. Válaszul a nagyobbik kormányzópárt közleményében azt írta:

„Gyurcsányék naponta fenyegetik mindazokat, akik nekik nem tetszenek. Fenyegetik a kormánytisztviselőket, hivatali tisztviselőket, rendőröket, bírókat, ügyészeket, újságírókat azzal, hogy ha a baloldal hatalomra jutna, akkor eltakarítanák őket. A közleményben hangsúlyozzák, hogy Dobrevék nem csak a fenyegetésig képesek elmenni,

15 évvel ezelőtt, az őszödi beszéd kiszivárgása után vízágyúval, lovasrohammal, gumibottal és lövedékkel támadtak az emberekre,

és erőszakkal próbálták elhallgattatni mindazokat, akik nem kértek a Gyurcsány-kormányból.

„Márpedig a magyarok többsége ma sem kér Gyurcsányból és a bábjaiból. Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!” – olvasható a közleményben.

Nyitókép: YouTube

Összesen 20 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés