Videón Jakab Péter „testőrsége”

2021. szeptember 14. 21:04
Úgy tűnik, vagy mégis testőröket tart, vagy a néppel jár ebédelni a Jobbik elnöke.

Újabb videó került nyilvánosságra Jakab Péterről, amint testőrei olyan nagydarab, kigyúrt férfiak társaságában érkezik meg egy kampányrendezvényre, akik kifejezetten testőrnek, biztonsági embernek néznek ki. A felvételt az Origo vette észre. Emlékezetes, két hete, Jakab egyik hajdúhadházi utcafórumán egy magát „Jakab Péter testőrének” nevező ember, és több hozzá hasonlóan kisportolt, nagydarab férfi rövid szóváltást és dulakodást követően agresszíven, fojtófogás alkalmazásával földre vitt egy kutyát sétáltató embert. (Az esetről készült felvételt itt nézheti meg.) 

Árnyalja a képet, hogy utóbb kiderült, Rubi Gergely, volt jobbikos országgyűlési képviselőről volt szó, aki korábban Vona Gábor néppárti kampányát is többször szabotálni akarta. Az ügyet, amelynek nyomán két feljelentés született, jelenleg vizsgálja a rendőrség. 

Jakab mindenesetre akkor tagadta, hogy testőrei lennének. Mint mondta, neki „az egész nép a testőre”.

Nos, úgy tűnik, a Jobbik elnökének vagy mégis vannak testőrei, vagy a néppel jár ebédelni, ugyanis az Origo által közzétett felvételen látszik, hogy a kampánykörúton lévő Jakabot három nagydarab kigyúrt férfi követi szorosan, amint betér egy étterembe a Zala megyei Bak településen. 

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ekkora senkiházi még nem volt a politikai életben 1990 óta... pedig erős a felhozatal.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés