Hadházy Ákos feltételeket szabott Tóth Csaba számára a vitához

2021. szeptember 14. 16:57
A Zugló TV-ben tartanák meg a vitát szeptember 17-én, 15:00 órakor.

Mint arról mi is beszámoltunk, Tóth Csaba végül nem vállalta a Partizán által szervezett előválasztási vitát, így nem vitázott Hadházy Ákossal. A zuglói „vitát” végül Tóth Csaba hiányában is megtartották. Az MSZP-s politikus ennek ellenére nem zárkózott el a vitáról, azt üzente Hadházynak, hogy szeptember 17-én 15:00 órakor a Zugló TV stúdiójában várja momentumos ellenfelét.

Hadházy Ákos közösségi oldalán jelezte: felírta az eseményt, ugyanakkor két feltételt is szabott. Ezek:

az adást vágatlan formában teszik közzé és amennyiben élőben nem közvetítik, kollégáim is rögzíthetik azt; lesz moderátor, személye pedig egy mindkét fél számára elfogadható, szakmailag elismert, független újságíró lesz”

– írta. 

Nyitókép: Facebook

Összesen 21 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Magyarul, Hadházy a "szövetségesét" eleve manipulációval gyanúsítja... Íme, mit produkálna 2022-ben az "etikus" és "tiszta", "nem korrupt" ellenzék. Valójában, egyik rosszabb mint a másik.

Az igazi ellenzéki probléma az, amit ez a Hadházy-Tóth párbaj hozott a felszínre: kifelé meg kell játszani a jövőbeni kormányképes egyetértést, mert tudvalevő, hogy a hat párt mást akar. De ezt erőszakosan a felszín alá kell nyomni, kommunikációs okból. Azaz, az ellenzék nem őszinte, mesterkélten viselkedik. S ezt a kínosan szuggerált látszatot töri meg a Hadházy-Tóth affér.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés