Pálinkásék beálltak Hadházy Ákos mögé Zuglóban

2021. augusztus 12. 16:22
Hadházyt az Új Világ Néppárton kívül a Momentum és Márki-Zay Péter pártja támogatja.

Közösségi oldalán jelentette be Hadházy Ákos, hogy Pálinkás József és az Új Világ Néppárt őt fogja támogatni a zuglói előválasztáson. A párt közleménye szerint magától értetődő, hogy Hadházyt támogatják, mert „kérlelhetetlen következetességgel képviseli azt, hogy a magyar politikának meg kell tisztulnia”.

Ismeretes, Hadházy indulása Zuglóban gyakorlatilag kettészakította az ellenzéket. A kerület hagyományosan baloldali fellegvárnak számít, így Tóth Csaba, Zugló MSZP-s országgyűlési képviselője többször is nyíltan kritizálta Hadházyt, valamint az indulását támogató Momentumot. 

A nézeteltérések csak eszkalálódtak, amikor Tóth Csaba mögé beállt a Demokratikus Koalíció, a Párbeszéd, valamint a Jobbik is – utóbbi úgy, hogy a pártelnök Jakab Péter nem vállalta arccal a zuglói MSZP-s képviselő támogatását. A dolgok jelenlegi állása szerint Hadházy Ákost tehát a Momentum, az Új Világ Néppárt, valamint a Mindenki Magyarországa Mozgalom támogatja. 

Nyitókép: Facebook

Összesen 47 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem értem ezeket a mögé beállásokat?
Ha két vagy több párt programja ugyanaz, akkor miért nem lesznek egy párt? Pénzügyi manőverből?

Hová tette a professzor úr a józan eszét, amikor elhatározta, hogy ezt a baromállat(orvos) Hadházyt támogatja, aki a parlamentben a helyéről mutatott fel egy trágár szöveget tartalmazó táblát:

"A LÓNAK A FASZÁT"

Gondolod, hogy ilyen eredet mellé nem kell a KDNP?
Fidesz: taglétszám kb. 3500, tagdíj 50Ft/hó, külső anyagi támogatás: Soros Alapítvány: 1 millió Ft, pártsajtó: Magyar Narancs, Fidesz Pressz. (HVG, 1989. november 11)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés