Tucker Carlson Facebook-oldalán éltették Orbán Viktort

2021. augusztus 6. 10:03
Tucker Carlson egy Magyarországról szóló gyorstalpaló mellett megosztotta a mai műsorából a hazánkkal foglalkozó részletet, és a kommentszekciót elárasztották az Orbán Viktort éltető szavak.

Tucker Carlson a bejegyzésében megemlítette, hogy „a Föld színén lévő 200 országból, pontosan egy rendelkezik olyan választott vezetővel, aki magát nyugati stílusú konzervatívnak azonosítja”, emellett hangsúlyozta, hogy bár nincsen haditengerészetünk vagy atomfegyverünk s a GDP-nk kisebb mint New York államé, mégis a washingtoni vezetők kiemelkedően nagy figyelmet fordítanak Magyarországra, mert Orbán Viktor elutasítja a neoliberalizmus tanait. 

„Baloldali NGO-k fasisztának, a demokrácia lerombolójának bélyegezték. (...) Mindezt már az Egyesül Államokból is láttuk, és elgondolkodtunk azon, hogy igaz-e az amit hallottunk. A héten Magyarországra jöttünk, hogy megnézzük a saját szemünkkel. Leütünk Orbánnal egy pár hosszú beszélgetésre” – fogalmazott a jobboldalon legendásnak számító műsorvezető.

A poszt alatt majd' kétezer hozzászólás gyűlt össze, amelyek túlnyomó többsége a magyar miniszterelnököt éltetik. „Imádkoznunk kell ezért az emberért! Isten ereje és védelme legyen vele, hogy folytathassa meggyőződését!” – írja az egyik leglikeoltabb komment. „Kiváló interjú. Remélem, több háttérinformáció is van még Magyarországról, mert nagyon kevesen tudnak valódi tényeket erről a nemzetről, különösen a népéről és a történelméről.” Egy amerikai kifejtette, hogy azt kívánja, hogy Orbán Viktor legyen az elnökük, mivel a józan ész nagyon ritka a mai vezetőkben. Volt aki megköszönte Tucker Carlsonnak, hogy interjút készített a miniszterelnökkel, mert ő egy olyan példával jár elő, ami mindenkinek biztatás, hogy álljon ki magáért, még akkor is amikor a média ördögnek festi le őket. Az egyik kommentelő megjegyezte, hogy Orbánt a magyar akcentusával együtt sokkal egyszerűbb volt megérteni, mint Biden beszédeit.

(Facebook)

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook

Összesen 134 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A youtubeon is csak pozitív kommenteket látok.

Youtube-ra egyelőre nagyjából zéró negatív komment érkezett:

https://youtu.be/s01ZL5TnBNY

Szóval te köpködtél Carlson oldalán.............

Mi van! Fáj, hogy nem vesszük be a mesédet? Fogadjunk, hogy párttag és munkásőr voltál!

Sok amerikai, brit, kanadai, német, még egy román! kommentelő is írta, hogy bárcsak ilyen miniszterelnökük lenne...

Egy másik kommentelő csak annyit írt, hogy Orbán nem hogy nem vezeti ki Magyarországot Európából, éppenhogy ő védi a nyugati civilizáció alappilléreit jelentő értékeket (keresztény erkölcsök, család, világos határok országok-, és nemek közt)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés