Orbán Balázs: Az MCC Feszt a magyar tehetség ünnepe

2021. augusztus 05. 20:56

Az augusztus 5-7. közötti fesztiválon az érdeklődők megismerkedhetnek az intézmény teljes képzési palettájával, valamint neves hazai és nemzetközi közéleti személyiségekkel.

2021. augusztus 05. 20:56
null

A Mathias Corvinus Collegium olyan intézmény, amely nem gyököt von, hanem négyzetre emeli a tehetségeket, az MCC Feszt pedig a magyar lelemény, a magyar tehetség ünnepe – mondta Orbán Balázs. A fiatalok szeretnek közösségben lenni és megvitatni az ország és a világ dolgait. Különböző nézeteket szeretnének hallani, és nyitottak arra, hogy azokat megvitassák – közölte.    

– jelentette ki Orbán Balázs. Völner Pál, a térség fideszes országgyűlési képviselője elmondta, Esztergom fejlődésének szimbolikus eseménye volt az első Orbán-kormány idején a Mária Valéria híd felavatása, és a város most újra felívelő korszakában van. Hernádi Ádám (Fidesz-KDNP) polgármester azt mondta, hogy a fesztivál jó alkalmat kínál Esztergom bemutatkozására.    

Az augusztus 5-7. közötti fesztiválon az érdeklődők megismerkedhetnek az intézmény teljes képzési palettájával, valamint neves hazai és nemzetközi közéleti személyiségekkel. Az MCC Feszten a legismertebb magyar előadók és közéleti személyiségek olyan témákat vitatnak meg, mint a koronavírus-járvány, az Európai Unió előtt álló kihívások, a magyar kultúra fejlődési irányai és a siker titka kiemelkedő magyar vállalkozók szemszögéből.

(MTI)

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Kapcsolódó cikkek

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik