Dobrev: Meg kell állítani a fizetések és a nyugdíjak elértéktelenedését!

2021. augusztus 2. 15:54
A Fidesz szerint a milliárdos Gyurcsányné síró hangon képes kiállni aznap, amikor Gyurcsányék fővárosi embere éppen a tengerben lovagoló luxusnyaralásával henceg.

A nyugdíjak és a fizetések elértéktelenedésének megállítását sürgette a Demokratikus Koalíció ellenzéki előválasztáson induló miniszterelnök-jelöltje hétfőn, online sajtótájékoztatóján.

„Vissza kell adni a munka becsületét, meg kell állítani a fizetések és a nyugdíjak elértéktelenedését, fel kell készülni az euró bevezetésére, valamint be kell vezetni az európai minimálbért és minimálnyugdíjat!” – mondta Dobrev Klára. Közölte: közel nyolcszázezer magyar család egy hét nyaralást sem engedhet meg magának, ez az adat pedig európai összehasonlításban is lesújtó – tette hozzá. A politikus úgy fogalmazott: ide vezetett, hogy a kormány nem védte meg a munka becsületét, nem védte meg a forintot, és nem emelte a béreket. 

A Fidesz Tüttő Katával válaszolt

A Fidesz hétfői, az MTI-hez eljuttatott közleményében reagált az elhangzottakra. A nagyobbik kormányzópárt szerint az álszent Gyurcsány-show mai adását láthattuk.

„A milliárdos Gyurcsányné síró hangon képes kiállni aznap, amikor Gyurcsányék fővárosi embere éppen a tengerben lovagoló luxusnyaralásával henceg” – fogalmaztak, utalva egyértelműen Tüttő Kata tegnapi Instagram-posztjára

(MTI)

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Összesen 33 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Miért nem rögtön európai maximálbér és maximálnyugdíj?
Miért kell mindig olyan Aprónak lenni?
Ha hazugság, akkor legalább legyen jó combos!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés