Olimpia: ez eddig nem a mi napunk

2021. augusztus 1. 8:41
A vitorlázó Berecz Zsombor viszont megőrizte a harmadik helyét.

Vízilabdában kikaptunk 11:9-re Kínától, az elején nagyon elhúztak az ázsiaiak, bár azért továbbjutottunk a negyeddöntőbe.

Atlétáink kiestek, bár magukhoz képest nem szerepetek rosszul. Tóth Lili Anna és Kácser Zita indult a 3000 méteres akadályfutásban de nem jutottak döntőbe. Tóth több mint ezer méteren át vezetett, végül egyéni csúcsot ért el 9:30.96-tal, ezzel a 18. lett. Kácser Zita 10:43.99-cel a 41. A kalapácsvető Gyurátz Réka sem jutott tovább a selejtezőből, volt két érvénytelen kísérlete, harmadikra 66,48 métert ért el, és a 26. helyen végzett. Távolugrásban Nguyen Anasztáziának három kísérlete volt, ebből egy érvényes, azzal 6,52 métert el, de a döntőre ez sem volt elég, a 16. lett, nyolc centin múlott.

Berecz Zsombor a finn dingi kilencedik futamában gyengébben kezdett, de aztán feljött, és megelőzte az összetettben előtte álló spanyol Joan Mendez Cardonát is. A futamot a negyedik helyen zárta, összetettben a harmadik helyen áll.

Fotó: Berecz Zsombor a 2020-as tokiói nyári olimpia vitorlásversenyének férfi Finndingi hajóosztályában az Enosima Jachtkikötőben 2021. július 31-én. MTI/AP/Bernat Armangu

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés