Női kézilabda-válogatottunk legyőzte a vb-ezüstérmes spanyolokat

2021. július 31. 15:05

Spanyolország ellen 29–25-re nyertek Elek Gábor tanítványai.

2021. július 31. 15:05
null

A magyar női kézilabda-válogatott megőrizte esélyét a negyeddöntőbe jutásra a tokiói olimpián, miután három vereség után a csoportkör negyedik fordulójában 29-25-re legyőzte a világbajnoki ezüstérmes Spanyolországot, szombaton.

Elek Gábor szövetségi kapitány tanítványai a csoportkör hétfői, utolsó fordulójában a B csoportot vezető és már biztosan továbbjutó svédekkel játszanak.

Ahhoz, hogy a magyarok negyeddöntősök legyenek, meg kell verniük Svédországot, miközben a spanyoloknak veszíteniük kell az oroszokkal szemben, a francia-brazil összecsapás pedig nem végződhet döntetlenre.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Kapcsolódó cikkek

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2021. július 31. 20:31
Ezek a lányok most abban a stádiumban vannak, hogy bárkit meg tudnak verni és bárkitől ki tudnak kapni. Még egy hatalmas bravúr kéne és akkor egyenesben is vagyunk. Hajrá lányok, hajrá magyarok!
lynx
2021. július 31. 20:12
Szerintem előtte összehozhatták a lányokat a pólós fiúkkal, és láss csodát, a dolgok elkezdtek rendben menni! :) 2008 óta nem jutottak ki, úgyhogy hatalmas gratula! Nagyon szép játék volt! A magyar klubcsapatok a világ elitjében vannak, a bajnokság erős, el is várom a sikerüket! ( vannak légiósok is, tudom, de akkor is!)
Fgabee
2021. július 31. 20:01
Esetleg a hölgyeknek(bár ez se pc)
Fgabee
2021. július 31. 20:00
Gratulálok a lányoknak(ezt még szabad kimondani).!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik