Gréczy Zsolt szomorú az olimpiai úszócsapat teljesítménye miatt

2021. július 31. 19:55

A DK-s politikus szerint a többség gyengén szerepelt.

2021. július 31. 19:55
null

Hivatalos közösségi oldalán osztotta meg gondolatait az olimpiai úszócsapatról Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció politikusa. Gréczy szerint „szomorú”, hogy „csak” Milák Kristóf szerzett érmet, és, mint fogalmazott,

néhány kivételtől eltekintve a többség gyengén szerepelt.”

Bejegyzése alatt többen nemtetszésüknek adtak hangot. „Nagyon szomorú, hogy ez a poszt megszületett.  Minden sportoló, aki kijutott az olimpiára, már olyan teljesítményt tett le az asztalra, amit mi sosem tudnánk megcsinálni” – írta egy hozzászóló. 

Szerintem is szomorú, hogy ez a poszt megszületett. A legszomorúbb, hogy a megalkotója a leggyengébben szereplő, mások kritizálása által feltűnni kívánó személy”

– fogalmazott egy másik kommentelő. 

Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Kapcsolódó cikkek

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. augusztus 05. 10:34
VERED TE A FASZODAT RENDESSEN GECIZSÓTTTTI??? VAGY CSAK "ÚGY CSINÁLSZ", OSZT AZZÉ' DUMÁLSZ ÖSSSZEVISSZNYA ENNYI HÜLYESÉGET......KISAPÁM BAMMEG......
5 si
2021. augusztus 02. 10:00
Nah, a vakmerő makkverő!
Hümpfner judit
2021. augusztus 02. 09:16
Spermatyi...
írmag
2021. augusztus 02. 05:48
Selejt, ne verd magad magyar kétségbe!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik