Ha itt vagyok, mindig a gulyást választom

2021. július 30. 09:16

Évente általában 2-3 alkalommal eljövök Budapestre, mert ez egy gyönyörű város.

2021. július 30. 09:16
null
Max Verstappen

- Mi a véleménye a Hungaroringről?
- Nagyon szeretek rajta vezetni – nem csak F1-es autóval. Többször jövök ide privát tesztre, egyértelműen ez az egyik kedvenc pályám. Nagyon technikás, igazán szórakoztató rajta vezetni. Itt valóban a versenyző jelenti a különbséget, sok remek kanyar van rajta, a második szektor igazán technikás. Ha elvéted az egyik kanyart, akkor a következőben is rossz ívre kerülsz. Elsőre nehéz pálya, mert nem könnyű kiismerni, de az évek múlásával egyre jobban ráérez az ember. Szerintem azért is kedveli a pilóták többsége, mert kihívást jelent megérteni – más pályákat könnyebb megtanulni.

- Egyébként milyen gyakran látogat Magyarországra?
- Lássuk csak, szerintem évente legalább kétszer, olykor háromszor. Szeretek Budapesten lenni, amely gyönyörű város nagyon szép épületekkel. Szintén nagyon szeretem, hogy érződik az embereken, mennyire imádják a versenyzést. Nagyon szenvedélyesek, mindig sok szurkoló fogad a repülőtéren, ez igazán jólesik.

- Lehet, hogy a hungaroringi lelátókon is a narancsszín dominál majd. Mit jelent a szurkolók támogatása?
- Mindig jó érzés, ha támogatják az embert. A pálya mellett szurkolók pluszmotivációt jelentenek, persze nélkülük is mindig a maximumot nyújtom.

- Lewis Hamilton már nyolcszor is nyert nálunk. Most önön a sor?
- Mindenképp megpróbálom. Eddig mindenhol versenyképes volt az autónk, remélem, itt is. Nagyszerű lenne végre nyerni itt.

- Van olyan étel, amit mindig megkóstol nálunk?
- A gulyás! Mindig finom. Amúgy is szeretem a leveseket, szóval, ha itt vagyok, mindig a gulyást választom.

- Tudjuk, hogy futballrajongó. Nézte az Eb-t? Mit gondol a holland és a magyar csapat szerepléséről?
- Igen, és persze holland szempontból nem úgy alakult, ahogy szerettük volna, senki sem számított ilyen korai kiesésre. De meg kell mondanom, Magyarország nagyon jól játszott, különösen Németország ellen. Előre lehetett tudni, hogy abban a csoportban nehéz lesz a túlélés, de a magyarok igazán szenvedélyesen játszottak, látszott, hogy mindent beleadtak.

Nyitókép: MTI/AP/Darko Bandic

Kapcsolódó cikkek

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Búvár Kund
2021. július 30. 15:59
Egyszer Orfűn hollandok voltak mellettünk a Campingben. Mi Lecsót főztünk kis kempingfőzőn. Szagolgatták az illatokat, de nem bírták tovább és rákérdeztek, hogy mi ez, Gulas, gulas? Mondtuk lecsó. Elkészült bekajáltuk. Elég jó kis adag megmaradt, ők ketten voltak, átvittem nekik, hogy kostolják meg, jó kovásszal készült kenyeret is vittem vele. Megmutattam, hogy tunkolva egyék :-) 10 perc múlva fényesre nyalva hozták vissza a lábast, mondták nagyon finom volt, csak nekik csípős :-) Én meg Matula bácsit idézve mondtam, hogy "gyenge a legény" :-D
elfújta az ellenszél
2021. július 30. 14:37
Értjük hogy a Gulyást szereti, de melyiket a sok közül?
gyaloggos
2021. július 30. 13:39
AMIKOR elolvastam a cikk címét, ez ugrott be: Ha itt vagyok, mindig a Gulyást választom! KIEGÉSZÍTÉS: MINDEN héten ad sajtótájékoztatót!
briganti
2021. július 30. 10:18
Hello Max! Üdv újra nálunk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik