Lewis Hamilton elfogadhatatlannak, gyávának és félrevezetőnek nevezte a magyar gyermekvédelmi törvényt

2021. július 29. 11:57

A brit pilóta posztjában arra buzdítja magyar követőit, hogy a kormány népszavazásán álljanak ki az LMBTQ-emberek jogai mellett.

2021. július 29. 11:57
null

„Mindenkinek, aki ebben a gyönyörű országban, Magyarországon él. A hétvégi nagydíj felé közeledve a támogatásomat akarom kifejezni azok felé, akiket a magyar kormány LMBTQ-ellenes törvénye érint. A törvény elfogadhatatlan, gyáva és félrevezető. Mindenki megérdemli, hogy önmaga legyen, tekintet nélkül arra, kit szeret, vagy hogy mivel azonosul” – írta Lewis Hamilton, angol Forma–1-es versenyző az Instagramon, vette észre a Telex.

A brit pilóta a hungaroringi Magyar Nagydíj alkalmából érkezett hazánkba, amelyet ezen a hétvégén rendeznek Mogyoród határában.

A világsztár a posztjában még arra is buzdítja magyar követőit, hogy a kormány népszavazásán álljanak ki az LMBTQ-emberek jogai mellett.

Nyitókép: MTI/AP/Jon Super

Kapcsolódó cikkek

Összesen 355 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DrPepper
2021. július 31. 05:21
Szerintem meg Hamilton nem tud vezetni.
sorivo4
2021. július 31. 05:09
Pedofil geciknek nincs helye e sportban.
sorivo4
2021. július 31. 05:06
homoszexuális és pedofil, Hamilton, a világsztár, egy pedofil geci.
sorivo4
2021. július 31. 04:59
Akik szüleinek nem engedi védeni őket, és azt kritizálja
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik