Csepeli jobbikos: Büszke vagyok rá, hogy ki mertem menni a Pride-ra

2021. július 29. 10:54

Bereczki Miklós szerint jó irányba változott a véleménye a homoszexuálisokról.

2021. július 29. 10:54
null

Mi is beszámoltunk a Pride-ra kilátogató jobbikos jelöltről. Bereczki Miklós ellen etikai vizsgálatot kezdeményezett két párttársa, de a párt végül nem indított etikai eljárást a politikus ellen.

Bereczki az Indexnek nyilatkozva azt mondta: azért ment el a felvonulásra, mert sok minden megváltozott az elmúlt években, többek között az ő véleménye is, illetve szerinte „a Pride sokkal emberközelibb lett”. Úgy látja, hogy az egész magyar társadalom elfogadóbbá vált, és egyébként azt gondolja,

keresztényként és európaiként alap mindenféle másként gondolkodó, más identitású embert elfogadni.”

Arra a kérdésre, hogy mikor változott meg a véleménye a Pride-ról, azt mondta_ soha nem volt abban az értelemben homofób, hogy gyűlölte volna például a homoszexuálisokat. „Úgy húsz évvel ezelőtt, tinédzserként még azt gondoltam a nem heteroszexuálisokról, hogy az nem normális dolog, egyfajta deviancia. Idővel aztán, ahogy az ismereteim bővültek, és egyre több homoszexuális, leszbikus, biszexuális embert megismertem, megváltozott a véleményem. Szerintem jó irányba.

Természetesnek és normálisnak fogadom el a nem heteroszexuálisokat”

A portálnak Bereczki azt is elmondta: „Nincs takargatni- vagy félnivalóm. Büszke vagyok rá, hogy ezt meg mertem tenni. Ideje volt”.

Nyitókép: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. július 31. 15:56
inkább a hülye szó alkalmas erre a sedre jellemre
nyugalom
2021. július 29. 15:56
Mosakszik, ahogy fletóek rendelték!
nyugalom
2021. július 29. 15:53
Megkívanta őket! Csaladja örül!
iIonah
2021. július 29. 15:16
Baszki, te nem büszke vagy, hanem csak egy szimpla buzi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik