Németh Szilárd: Kálmán Olgáék úgy félnek a Bibliától, mint ördög a tömjénfüsttől

2021. július 27. 10:48
Kálmán Olgának nem tetszett, hogy tábori Bibliát kaptak az olimpikonok, Németh Szilárd erre reagált.

A tokiói olimpiára utazó birkózók tábori Bibliát és könyvjelzőt is vittek magukkal – írta Németh Szilárd közösségi oldalán július 24-én szombaton, bejegyzéséhez egy képet is csatolt. 

Terepszínű Biblia???? Vagyis Újszövetség. Hiánypótló, tényleg”

reagált Kálmán Olga, a Demokratikus Koalíció politikusa hivatalos Facebook-oldalán.

A Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára emlékeztette Kálmán Olgát: az olimpiára kiutazó birkózók közül többen tartalékos honvédek. 

Úgy látszik, hogy az irigységen, a cinizmuson, a felsőbbrendűség-tudaton és a magyar-gyűlöleten kívül Kálmán Olgáéknak van még egy közös ismérvük: úgy félnek a Bibliától, mint ördög a tömjénfüsttől”

– írta Németh Szilárd. 

Nyitókép: Németh Szilárd Facebook-oldala 

Összesen 51 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

@Gullwing
@Berecskereki
Áder János hevesen érvelt amellett, miért nem helyes a határon túliak anyagországi választójoga
2018. február 11., 19:30


„Elvileg sem tartjuk helyesnek, hogy Magyarország legfontosabb belpolitikai kérdéseiben olyanok is döntsenek, akik nem élnek Magyarországon, akik nem adófizető polgárai az országnak, és akik a két választás között semmilyen formában sem tudják az általuk választottakkal kapcsolatos véleményüket elmondani, ráadásul sokaknak semmilyen kötődése nincs is már az országhoz” – mondta Áder János.

Parlamenti beszédében a fideszes politikus arról is beszélt: azért sem támogatják a választójog kiterjesztését a határon túl élő magyaroknak, „mert sokkal nehezebben ellenőrizhető a választások tisztasága”. Azt mondta, hogy „aki részt akar venni a választásokon, az költözzön haza, költözzön vissza Magyarországra”.

Persze mindezt Áder nem most, hanem 25 évvel ezelőtt. Az akkor ellenzéki Fidesz politikusa az 1993. szeptember 28-án, a választójogi törvény módosításáról szóló vitában érvelt olyan vehemenciával – és hajszálpontosan olyan érvekkel – a külföldön élő magyarok szavazati joga ellen, mint manapság Gyurcsány Ferenc.

A megdönthetetlen elvi alapállásról videó is tanúskodik, alább pedig a fotó, amelyen az egymilliomodik új magyar határon túli kettős állampolgárral, családjával, valamint Orbán Viktorral mosolyog Áder János"

Magyarázzátok avval, hogy Áder fejlődött, a régen az régen volt, most meg a most van, akkor még naívvoltésnemtudhatta stb.
Szarházik.

"csuhások térdre!"

Kitől az idézet?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés