Évi 600 milliós árbevételt zsebelt be Cseh Katalin által vezetett nyomdai cég

2021. július 25. 10:17
A NAV tíz alkalommal is végrehajtást rendelt el a cég ellen.

Bohár Dániel hivatalos Facebook-oldalán közzétett videójában beszél a napokban a sajtó célkeresztjébe került, Cseh Katalinhoz köthető gyanús közbeszerzési ügyekről. A Pesti Srácok újságírója szerint nem ez az első alkalom, hogy a magyar sajtó Cseh Katalin nyomdájával foglalkozik, hiszen a Figyelő még 2019 januárjában írt leleplező cikket, amelyből kiderült, hogy a 2018-as országgyűlési választások kampányidőszakára a Momentum 500 millió forint állami támogatást kapott.

Az elszámolással azonban gondok voltak, az Állami Számvevőszék vizsgálatot is indított a párt ellen, amelyből kiderült, hogy

több óriásplakátot rendelt a párt, mint ahány plakáthely van az országban.

Bohár szerint ennek egyik oka az lehet, hogy közpénz százmilliókból családi és haveri cégeket tömtek ki. Az újságíró videójában példaként említi azt a nyomdát is, amelynek 2018 januárjáig Cseh Katalin volt az ügyvezetője. Bohár szerint Cseh Katalin a nyomdából „elég jól eléldegélt”, ugyanis évek óta átlagosan 600 millió forintos éves árbevételt könyveltek el, 

a NAV pedig tíz alkalommal is végrehajtást rendelt el a cég ellen. 

Bohár videójában kiemeli: a politikus jelen pillanatban is tulajdonos egy nyomással, nyomdai előkészítéssel foglalkozó cégben.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 199 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nyerészkedünk, nyerészkedünk?

A Gugli a te barátod is!!

Avagy túl kicsi hal vagy a tóban...

Még ha csak a baloldal retorikája épülne arra...

"Ha volt 15-20 dolgozójuk csak az éves bérköltség 180-200 milla"

Már többször jártam abban a nyomdában, megrendelőként. Azért, mert olcsók voltak, és a legkissebb munkát is (olyat is amelyen alig lehetett haszon) elvállalták. Néhányszor végigjártam a nyomdát, kb. 30 ember dolgozhat náluk, ha jól saccoltam. A minőséggel sosem volt probléma. A drága többtonnás nyomdagépek karbantartása sem olcsó mulatság.

Csekk Katalin Ner lovaglány.

Kár, hogy nem én vagyok a bergdani, nem kéne dolgoznom és mégis tele lenne a családi kassza.

Ez gyakorlatilag kinyírja Fekete-Győrt, és jó eséllyel a Momentumot is. Úgy hiányzott ez nekik, mint üveges tótnak a hanyattesés.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés