Gyertek a Pride-ra!

2021. július 24. 11:31

Fekete-Győr András
Facebook
Mert Magyarország mindenkié!

„Talán sosem volt ennyire aktuális a Budapest Pride-ra menni. Talán sosem volt még ugyanis ennyire fontos kiállni a magyar LMBTQ-közösséghez tartozó honfitársaink mellett, mint idén. Most ők a kormány új kijelölt ellensége: saját honfitársaink ellen akarnak fordítani minket, hogy eltereljék a figyelmet a lehallgatásairól, a kínai kommunista elitegyetemről, és hogy jövőre újra választást nyerhessenek.

Ma itt az alkalom, hogy megmutassuk: sokan vagyunk, és készek vagyunk kiállni az állami gyűlöletkeltés ellen, készek vagyunk kiállni az LMBTQ-közösséghez tartozó honfitársaink mellett.

Ezért mi a Momentummal idén is ott leszünk a Pride-on, és a Pride-ra hívjuk az összes homofóbtörvényt megszavazó képviselőt is. Ne a saját hazug propagandamédiájukból tájékozódjanak – nézzék meg, milyen az, amikor egy közösség nem a gyűlöletre, hanem a szeretetre és elfogadásra épül.

Mert Magyarország mindenkié!”

Kép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 124 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Annyira jó lehet ott, hogy mi meghagyjuk nektek az egész ott élvezkedést és büszkélkedést.
Élvezzétek!

A gyerek pride elmarad............. Képesek lettek volna maskarába öltöztetni a gyerekeket.... Még hogy nem nyomulnak.

"Gyertek a Pride-ra, Peti, Marci, Dani, Koloman!"

:)))


Amúgy még senki nem tudott egyetlen egy konkrét passzust mutatni a törvényből, amitől az HOMOFÓB lenne... mondjuk ezeket a kreténeket a valóság nem szokta zavarni, a mai napig bőszen használják a RABSZOLGAtörvény kifejezést is...

Ismert, hogy a Momentum egy külföldről szervezett meleg párt. A normális emberek undorodva fordulnak el a magamutogató, agresszív buziktól, így a Momentumtól is. Hajrá Orbán Viktor! Éljenek az egészségesek, a másságukat kulturáltan megélők.

Mióta mindenkié Magyarország, a magyarokon kívül?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés