Dobrev Klára: Ezért jöttem ki ma a Pride-ra

2021. július 24. 17:14

„Valahol még sajnálom is a gyűlöletkeltőket: minden bizonnyal ők nem tudnak szeretni és őket sem szeretik eléggé” – fogalmazott a DK miniszterelnök-jelöltje.

2021. július 24. 17:14
null

Amint arról korábban írtunk, elkezdődött a Budapest Pride idei felvonulása. Az eseményen beszédet mond Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere is.

Dobrev: Ezért mentem ki a mai Pride-ra

„Van egy roppant egyszerű tételem: Az életben semmi sem fontosabb annál, mint hogy szeressünk és szeretve legyünk” – kezdte közösségi oldalán megosztott bejegyzését az esemény kapcsán Dobrev Klára, aki maga is részt vett a szombati rendezvényen. Mint a DK miniszterelnök-jelöltje fogalmazott: „kevés nagyobb gazságot tudok elképzelni annál, hogy valaki gyűlöletet szítson mások ellen, csak azért, mert az illető másképpen szeret.”

Valahol még sajnálom is a gyűlöletkeltőket: minden bizonnyal ők nem tudnak szeretni és őket sem szeretik eléggé”

– tette hozzá Dobrev.

„Érzelmi kútmérgezést látunk”

A DK-s miniszterelnök-jelölt szerint egészen más a helyzet akkor, ha a kormány „a maga propaganda-gépezetével szítja a gyűlölködést, mert ettől remél politikai hasznot.” „Ebben az esetben

hideg fejjel végig gondolt érzelmi kútmérgezést látunk, amely ellen minden lehetséges fórumon fel kell lépnünk.” 

„Ezért jöttem ki ma a Pride-ra” – zárta bejegyzését a DK-s politikus. 

Galériánkat ide kattintva tekintheti meg a 26. Budapest Pride Fesztiválról.

tekintheti meg a 26. Budapest Pride Fesztiválról.

Kép forrása: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tand
2021. július 29. 21:09
Koktélcseresznye a tejszínhabon : https://magyarnemzet.hu/belfold/gyurcsany-egy-fajgyulolo-politikusert-kampanyol-10147802/
Gáspár
2021. július 25. 23:28
Klára asszony, szülő! Miről beszél?
akiaki
2021. július 25. 13:27
ezt a szeretet folyamot a nagyapitól tanulta!
istvanpeter
2021. július 25. 11:22
Azért mentél ki, hogy támogasd és propagáld a fiatalság és a gyermekek megrontását, valamint hogy egész generációkat tegyetek boldogtalanná és bizonytalanná, s taszítsátok őket a legmélyebb és undorítóbb fertőbe. Miért nem mondod el az embereknek, hogy az iskolákban majd a nemi szervek mutogatását és a szexuális tevékenységeket fogják bemutatni és gyakorolni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik