Szivárvány mindenhol – ilyen volt az idei Pride

2021. július 24. 16:04

Galériánk a 26. Budapest Pride Fesztiválról.

2021. július 24. 16:04
null

Amint arról korábban írtunk, elkezdődött a Budapest Pride idei felvonulása. Az eseményen beszédet mond Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere is. Képgalériánkat alább tekinthetik meg: 

Fotó: Trenka Attila

***

Fotó: Trenka Attila

***

Fotó: Trenka Attila

***

Fotó: Trenka Attila

***

Fotó: Trenka Attila

***

Fotó: Ficsor Márton

***

Fotó: Ficsor Márton

***

Fotó: Ficsor Márton

Címlapkép: Trenka Attila

Kapcsolódó cikkek

Összesen 266 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. július 26. 16:23
Vessetek a mókusok elé, de leszámítva a teljesen indokolatlan ellenzéki közéleti celebeket még ez a felvonulás volt - már ami eljut kisfalumba az internetnek köszönhetően - messze a legkonszolidáltabb a korábbiakhoz képest. Na jó, a szolizott borotvált kutyaálarcosnál fordult egyet a gyomor.
zsolti123
2021. július 26. 00:10
Pride fóbia Tegnap nagy volt a meleg a fővárosban. Szivárványos zászlókkal vonultak a beteg emberek. Hangosbemondókkal hirdették, hogy rossz az emésztésük, egyik fülükre nem hallanak, fél lábuk béna, a színeket nem látják, nem működik a veséjük, és már évek óta nem áll fel. Mindezt politikai háttérrel, lobogókkal, hangosbeszélőkkel, szelfiző híres emberekkel. Sose értettem, a biológiai hiányosságokra miért kell büszkének lenni. Az egyik távoli rokonunknak nem működik jól a bélrendszere, és ezt látványosan teszi, de az öreg erre egy cseppet sem büszke, nem vonul fel, ellenben sűrűn szellőztet. De hát nem is bántja senki a Dezső bácsit, ám, ha az orrunk alá eregetné, kötelezne minket, hogy szagolgassuk, és címkékkel látna el bennünket, ha megjegyeznénk, hogy vonuljon félre, és ne az orrunk alá eregesse, azt hiszem, nem szeretnénk. A nemi zavar egy biológiai hiányosság. A nemi szervek az utód létrehozására alakultak ki – ha akarom Isten teremtette, ha akarom az evolúció -, és ha ott zavar van, az rendellenesség, amit nem ünnepelni kell, hanem gyógyítani, s ha nem lehet, tapintattal félrenézni. A társadalomtól ez várható el. https://888.hu/piszkostizenketto/pride-fobia-4326477
linkeloe
2021. július 25. 22:14
Rá nem jövök , miért oly kibaszott trendi buzinak lenni!!!
klicker
2021. július 25. 21:11
Jól jött volna bónuszként pár néger, akkor térdelhettek volna hogy teljesebb legyen a trendiség, mert az őrület ha nem is renddé, de trenddé még fajulhat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik