A Pride-dal egy időben több ellentüntetést is tartottak Budapesten

2021. július 24. 20:07

A kordonnal elzárt demonstrálók „STOP LMBTQ” molinót tartottak a magasba és a „Tiltsák be!”, valamint a „Mocskos Pride!” rigmust skandálták.

2021. július 24. 20:07
null

Amint arról korábban írtunk, elkezdődött a Budapest Pride idei felvonulása. Az eseményen beszédet mondott Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere is.

A Fővám téren ellentüntetők csoportja fogadta a felvonulás résztvevőit

A kordonnal elzárt demonstrálók „STOP LMBTQ” molinót tartottak a magasba és a „Tiltsák be!”, valamint a „Mocskos Pride!” rigmust skandálták. Előzőleg az Andrássy út és a Bajcsy-Zsilinszky út sarkán a Eurpoean Patriots Unite nevű szervezet tartott demonstrációt. Ott Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője úgy fogalmazott:

a globalista erők gyarmattá akarják tenni a Szent Korona országát,

ezek „előretolt egységei a szexuális deviánsok”. Hozzátette, Magyarország bástya a liberális „gőzhengerrel” szembeni szabadságharcban, a normalitás védelmében.

Volner János független országgyűlési képviselő, a Volner Párt elnöke arra szólított fel mindenkit, hogy vegyen részt a kormány által kezdeményezett gyermekvédelmi népszavazáson, szavazzon igennel az egészséges családok megvédésére és nemmel az LMBTQ-propagandára, a pedofíliára. A résztvevők nemzeti színű zászlókat lobogtattak, transzparenseiken egyebek mellett az „Állítsuk meg a gyermekek megrontását!” felirat volt olvasható.

(MTI)

Kép forrása: Trenka Attila

Kapcsolódó cikkek

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2021. július 25. 16:52
A rendőrség melyik oldalon áll? Lehet, hogy ez mond valamit?
Pierre
2021. július 25. 14:26
A náci karlendítéseket elfelejtette megemlíteni a közmédia (és a mandiNER) a Pride-tudósításában. "A felvonulókat több helyütt is ellentüntetők várták, akik egyebek mellett a stop LMBTQ molinót is kifeszítették." Arról viszont már nem volt szó a Híradóban, hogy – ahogyan az a hvg.hu videós összefoglalójában is látszik – többen náci karlendítésekkel várták a tüntetőket, folyamatos volt a kurvaanyázás, a „mocskos buzik” kiabálás, a molinók többek között pedofíliával vádolták a felvonulókat, sőt volt, aki öngyilkosságra biztatta a Pride résztvevőit. Minderről azonban nem szerezhetett tudomást, aki a közmédiából próbálna tájékozódni az ország híreiről. https://hvg.hu/kultura/20210725_A_naci_karlenditeseket_elfelejtette_megemliteni_a_kozmedia_a_Pridetudositasaban
antares007
2021. július 25. 12:31
Hát nem tudom,nagyon rossz az előérzetem,a tegnapi napon rengetegen voltak a pride nevű agyrottyanáson főleg agymosott szerencsétlen fiatalok,akik azt sem tudják,hogy itt életre halálra megy a dolog,nagyon de nagyon kevesen voltak az ellentüntetők,azok is hülye fakabátokkal jól körülzárva.Ez nem jó jel,a választáskor még baj lehet,felnőtt egy teljesen online manipulált generáció és sokan a fidesz elképesztő dolgai miatt a moslékra szavaznak,ezzel kaput nyitnsk a gyilkos degenerált msjom szinten létező afgán pakisztáni indiai muszlim állatnak plusz gender buzi kender pedofil.Látható módon a fidesz nem tud mobilizálni tömegeket az utcára,így bukóvári lesz és Mo.nak is vége.Ki kell minden 2 hónapban egyszer demózni ezrk ellen nagy tömegben,különben 2022 vel eljön egy nem magyar és nem normális időszámítás.
neutrinoo
2021. július 25. 10:47
Én egyetértek a tüntetőkkel. Minden nem normális, amit nem normálisnak gondolunk. Van kérdés? Nincs? Ma is megoldottunk valamit :DDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik