Homoszexuális fekete férfi lesz Hamupipőke Tündérkeresztanyja egy új musicalben

2021. július 23. 18:05

A színész Billy Porter nem is tagadja, hogy a filmmel a genderfluiditást is propagálni akarja a gyerekeknek.

2021. július 23. 18:05
null

Az Amazon támogatásával készülő új Hamupipőke-filmben a Tündérkeresztanyát Billy Porter fekete homoszexuális férfi alakítja majd. Az Emmy-díjas Porter nem is tagadja, hogy a filmmel a genderfluiditást (vagyis a nemek állandó megváltoztatásának lehetőségét) is propagálni akarja a gyerekeknek, akik szerinte erre igenis készen állnak – írja az Origo.

A most készülő musical szeptembertől lesz majd elérhető az Amazon Prime-on. Az Amazon azt mondja, hogy Porter – úgymond – újra kívánta gondolni a szerepet, a klasszikus karakter "újszerű" átvételével. A tündérkeresztanya neve Fab G. lesz, és állítólag kifejezetten Porterre írták a szerepet, hogy jól illeszkedjen a színész stílusához. Aztán Porter szabadon alakíthatta a szerepet – írta meg a screenrant.com. Kay Cannon rendező úgy fogalmazott Porterről azt mondta, hogy szerinte „nevetségesen tehetséges”, és „Billy maga a varázslat”.

Hamupipőke egyébként Camila Cabello énekesnő lesz, a gonosz mostoha pedig Idina Menzel – derül ki a cikkből.

Meglehetősen ironikus, hogy a magát feministapártinak valló Hollywoodban most egy olyan filmet készítenek, amiben az egyik legklasszikusabb női szerepet egy férfi játsza el. Ezt az ellentmondást valószínűleg Porter is érzékelte, mert megpróbálta magát nyilatkozataiban (homoszexuális férfi létére) a nőgyűlölet áldozatának beállítani – jegyzi meg a keresztény CBN.

Az új Hamupipőke nem is titkoltan az LMBTQ-propaganda része akar lenni. Maga Porter is arról beszélt, hogy szerinte a gyerekek készen állnak arra, hogy genderfluidok legyenek (vagyis folyamatosan változtassák a nemüket), és ezt csak a felnőttek akadályozzák. Ez pedig, szerinte, természetesen rossz – zárul az Origo cikke.

Nyitókép: Mandiner-archív

Kapcsolódó cikkek

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2021. július 25. 12:46
"A színész Billy Porter nem is tagadja, hogy a filmmel a genderfluiditást is propagálni akarja a gyerekeknek." Hát akkor a kurva anyádat.
Kriszta67
2021. július 25. 08:12
Kellenek sürgősen konzervatív filmgyárak, mozihálózatok, tévécsatornák. Ki kell alakítani egy párhuzamos világot a normális embereknek, ha ezek az aberrált állatok mindent megszálltak már.
Kriszta67
2021. július 25. 08:09
Kellene olyan is hogy Piroska, meg Pöttöm Panka fekete férfi.
balbako_
2021. július 24. 20:35
Juj, de fejlett! Juj de trendi! Juj, de eurokonform!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik