Jakab Péter öt „Nem”-mel szavazna a népszavazáson

2021. július 22. 10:12
„Ugyan ki akarná támogatni, hogy kiskorú gyermekek számára elérhetőek legyenek a nemi átalakító kezelések?” – tette fel a kérdést bejegyzésében a Jobbik elnöke. 

Jakab Péter Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében tette világossá, hogy a kormány által népszavazásra bocsátott öt kérdés mindegyikére ő maga „Nem”-mel válaszolna. Az általa „kamu”-nak nevezett népszavazással kapcsolatban azt a kérdést tette fel, hogy „Ugyan ki akarná támogatni, hogy kiskorú gyermekek számára elérhetőek legyenek a nemi átalakító kezelések? 
Minek ehhez népszavazást tartani?”

A Jobbik elnöke a Fidesz által kezdeményezett helyett egy alternatív népszavazást szeretne, amelyben olyan kérdéseket tenne fel, miszerint „Támogatja-e, hogy a magyar kormány befejezze a lopást?”, vagy „Támogatja-e, hogy meginduljon az elszámoltatás, és börtönbe kerüljenek azok, akik kifosztották a nemzetet?”

A poszt végén a miniszterelnökre utalva Jakab azt írja: „Bolondra én se bíznék közpénzt. Egy országot meg pláne. És Te? Hamarosan népszavazás lesz erről is. Úgy hívják, hogy választás! Ott már Te döntesz”.

Forrás/nyitókép: Facebook

Összesen 96 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a sötét bunkó Jakab miniszterelnök jelölt lehet Gyurcsány áldásával!

Egy népszavazáson nem te döntesz?
Nem mondod, Petike. Hát ott ki dönt? Tán csak nem a nagyon demokrata újsütetű, de avas partnereid, élen a Gyurcsányokkal, döntik el helyetted, hogy te kire, mire voksolj.
Sajnállak.

"Ugyan ki akarná támogatni, hogy kiskorú gyermekek számára elérhetőek legyenek a nemi átalakító kezelések?”

Az a globalista-kozmopolita ballib establishment, amellyel eggyé váltatok, amelyet épp hatalomra készültök juttatni. Lásd: USA, Nyugat-Európa.

A demokráciában az a szórakoztató, hogy a bolondok is lehetnek 100-as égők a foglalatban.
Mindaddig, míg valaki odalép és leveri az égőt a foglalattal együtt.
Akkor a bolond Jakab is egyből pisszegő rendes polgárrá válik.

A Jobbik az új meleg párt, a szavazóik tudnak róla? Hogy a bakancsot vörös csillagra cserélték, azt bizonyára érzékelték, de tudják követni Jakabot, s a többi vezetőt, Gyurcsány csicskáit?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés