Márki-Zay: Schiffer András hozzáfideszesedett a Fideszhez

2021. július 19. 8:37
A miniszterelnök-jelölt szerint „egy megtisztuló és jó irányba haladó Jobbikról beszélhetünk.”

„Szerintem Schiffer András hozzáfideszesedett a Fideszhez, azaz nem mondanám, hogy pont Schiffer András lenne az igazi ellenzéki” – fogalmazott Márki-Zay Péter az Azonnalinak adott nagyinterjújában. A beszélgetésből kiderül, hogy sok dologban nem ért egyet azzal a hatpárti ellenzékkel, amelynek a vezetésére miniszterelnök-jelöltként vállalkozik: nem tetszik neki a többkulcsos adó, a közmunkás minimálbér és a gyónási titok feloldásának ötlete sem. 

A Fidesz leváltásában és a magyar jogállam helyreállításában rendkívül radikális vagyok, és ha ehhez 10 centiméterrel közelebb vagyok úgy, hogy összefogok a DK-val, akkor összefogok a DK-val” 

– mondta Márki-Zay, majd hozzátette: „Kampányolni fogok a DK mellett attól függetlenül is, hogy hihetetlen más világnézetet képviselünk, mert engem csak az érdekel, hogy ők mit tesznek hozzá a rendszerváltáshoz”.

Ennek ellenére a Vadai Ágnesék által benyújtott gyónási titokkal kapcsolatos javaslatra azt mondta

Teljesen egyértelmű, hogy olyat épeszű ember nem mondhat, hogy bárki feloldja a gyónási titkot,

hiszen az nemcsak a hitünk, hanem az alapvető emberi tisztesség alapja is, amit még egy független, nem vallásos embernek is tudnia kell.”

Márki-Zay állítja: „legalább három ilyen körzetről biztosan tudunk, amit Fidesz-bűnözők vezetnek”. Lehetségesnek tartja továbbá, hogy

a bűnözőktől megszabadított Fideszben egy forradalom robbanna ki.

Onnantól kezdve akár még rájuk is lehetne számítani abban, hogy közösen egy új alkotmányt alkossunk.” 

 

Összesen 74 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a Mussolini utánzat egyre inkább egy kényszerképzetes őrültnek tűnik. Összefüggéstelen, ide oda ugráló gondolatai vannak.

Schiffer cipőfűzőjét nem kötheted meg, elmebeteg...

Igen.
És/vagy ügynök.

Ez a szerencsétlen Márki-Zay egy politikai kalandor, nem túl nagy képességekkel, a rokona (Hadházy) nélkül még a baloldalon is csak egy sokadik senki lenne - Amerikában a saját bevallása szerint sem tudott feljebb törni a házaló ügynöknél. Nyilván ha egy mikrofont lát, már önti a kampányszöveget, de azért azt nem árt megjegyezni, hogy Schiffer a kevés _nemzeti_ baloldali politikus egyike, ezért van az, hogy szinte semmiben sem ért egyet a _globalista_ baloldaliakkal, illetve, hogy Schiffer számára létezik olyan dolog, hogy _nemzeti minimum_. Hatalmas tragédiának tartom azt, hogy a baloldali szimpatizánsok képesek a globalistákra szavazni, természetesen ebben nyilván jelentős szerepe van annak, hogy a globálbal jelentős ideológiai-, anyagi- és médiatámogatást kap "a fejlett nyugatról" -nyilván nem azért, hogy egy esetleges kormányváltás után a "támogatók" érdekei érvényesüljenek, korábban párszor már volt részünk ebben, szóval tudható az eredmény is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés