Jobboldali újságírót deportál Ausztrália

2021. július 19. 11:17
Megsértette a karanténszabályokat.

Kitoloncolják Ausztráliából Katie Hopkins brit jobboldali újságírót, miután megsértette az ország karanténszabályait – írja a CNN. Hopkins Sydney-be repült, egy televíziós szereplés miatt, ám nagy felháborodást okozott egy közösségi médiás videója, amelyben maszk nélkül nyitott ajtót ételfutároknak.

A jelenleg érvényes szabályok szerint minden Ausztráliába beutazóra két hét karantén vár, és akkor is maszkot kell hordani, ha ételfutár érkezik hozzájuk. Ezen felül még harminc másodpercig várni is kell az étel átvétele előtt, hogy minimalizálják a fertőzés veszélyét. 

Az egyre szélesedő kritikák közepette az ausztrál belügyminiszter elrendelte Hopkins vízumának felülvizsgálatát, hétfőn pedig az a döntés született, hogy deportálják az újságírót.

Nyitókép: YouTube

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A muszlim migránsok szerte a nyugati világban élik pedofíliával, terrorizmussal gazdagított életüket- bizonyára szigorúan maszkban- mert őket valamiért nemigen deportálják...

Nem olvastad milyen elborzasztó dolgot csinált- Dachau, minimum...

Ellésügyi... szóval te nem a magyar jövőben gondolkodó lipsi vagy ( melyikőtök az?)
De a lehallgatási botrány az pezsdíti a véred (melyikőtökét nem).

"...nagy felháborodást okozott egy közösségi médiás videója, amelyben maszk nélkül nyitott ajtót ételfutároknak."

Bzmg, ezek nem normálisak.

Tudom és követtem is 2015-16 ban az ausztrál migráns protokollt, mit még a miniszterelnökük is figyelmébe ajánlott az EU lebegő vezetőinek: nem szabad sikerélményt nyújtani az illegális migránsoknak és szigorúan az EU-n kívüli táborokban kell összegyűjteni őket.
Ennek ellenére:
"According to the 2016 Australian Census, the combined number of people who self-identified as Muslim in Australia, from all forms of Islam, constituted 604,200 people, or 2.6% of the total Australian population, an increase of over 15% of its previous population share of 2.2% reported in the previous census 5 years earlier. That total Muslim population makes Islam, in all its denominations and sects, the second largest religious grouping in Australia,"

A diagnózisom a kórelőzményed ismeretében: Korszakov szindróma- a pépes fázis...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés