Pucérfenekű majom és twerkelő drag-queen érzékenyíti a gyerekeket Kelet-Londonban

2021. július 14. 11:45
Nem a majomjelmezes, műpéniszt és csupasz fenekét villantó színész volt az első, aki botrányos gyerekfoglalkozást tartott a kelet-londoni könyvtárban.

Az 1999-ben indult oktatási program arra hivatott ösztönözni a gyerekeket, hogy a hathetes nyári szünet alatt olvassanak el hat könyvet, miközben matricákat és érmeket nyernek.

A kelet-londoni Redbridge-ben található Goodmayes Könyvtár kicsit túlment a határon, miután a meghívott színész szivárványos majomjelmezben, műpénisszel és csupasz fenékkel jelent meg az eseményen nagy felháborodást keltve. A színész az idei év témáját – a vadvilág hőseit – volt hivatott megjeleníteni egy eper- és egy békajelmezbe öltözött társával együtt. 

Néhány nappal az esemény után azonban drámai változás történt. A szülők egyöntetű felháborodása miatt a helyi tisztviselők levonták a tanulságokat, és a hibát a Vision Redbridge Culture and Leisure (RCL) nevű jótékonysági szervezetre hárították, amely az eseményt szervezte. Jas Athwal tanácselnök „undorának adott hangot”, Wes Streeting helyi képviselő pedig nyilvános elítélő levelet fogalmazott meg. 

A történet óta a majmot foglalkoztató Mandinga Arts weboldala eltűnt

A szervezet még élő közösségi csatornáin megosztott képein azonban még mindig mosolygós előadók fotói láthatók, akik óriási pénisz jelmezekben szimulálnak szexuális aktust.

„Nagyon örülnék a meghívási folyamat részletes ismertetésének, amelynek során a Redbridge-i tanács a Rainbow Dildo Butt Monkey-t bízta meg a gyermekek olvasásra ösztönzését elősegítendő” – áll Janice Turner Tweeetjében. 

A Redbridge Libraryben azonban nem ez az első nagy vihart kavaró döntés. 

Már korábban is volt botrányos érzékenyítés a könyvtárban

Február 3-án a könyvtár a Mama G néven ismert drag queen-t látta vendégül az LMBTQ-történelem hónapja rendezvény keretében. Az esemény során „történetek és dalok megosztásával hirdették, hogyan ünneplik meg, hogy ki vagy és hogy azt szeretsz, akit akarsz”.

Ugyanakkor Mama G már korábban is felkerült a címlapokra 2019-ben Devonban, amikor a szülők dühösek voltak, hogy a foglalkozás során óvodáskorú közönségét megtanította twerkelni. Az eset csak egy volt azon jelentések közül, amelyek arról szóltak, hogy a gyerekeket célzó LMBTQ-rendezvényeken nem megfelelő magatartást tanúsítottak az azokat tartó transzvesztiták.

Fotó: Twitter

Összesen 98 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ilyen kicsi? Várunk a KISZ-be.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés