Az arab-izraeli konfliktust elemzi az Axióma főszerkesztője

2021. június 25. 21:47
Átfogó elemzést nyújt az Axióma főszerkesztője annak kapcsán, hogy új korszak kezdődött Izrael történetében a Netanjahu-korszak lezárultával.

„A Netanjahu-korszak végét, a gázai káoszt és Joe Biden Közel-Kelet politikáját látva újra aktuális elmesélnünk egy történetet. Egy történetet egy régi konfliktusról. Ennek a fájdalmas mesének az alapgondolatai:

– Van egy nemzet, ami közel 2ezer év után újra feltűnik a történelem színpadán, egészen pontosan a Szentföldön.
– Olyan, hogy palesztin állam, sosem létezett! A Szentföldön a zsidó monarchia óta független állam nem volt; megszálló hatalmak váltották egymást.
– Sokak által emlegetett kétállami megoldás már megvalósult, nincs szükség újabbra!

Hogy pontosan miért, az Axióma főszerkesztőjének videójából megtudod. Átfogó elemzés az izraeli-palesztin konflitusról – ahogy kértétek” – áll az Axióma új videójának beharangozójában.

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

végre egy korrekt elemzés.ezt le kellene fordítani és a nyugati komcsik orra alá dörgölni. Churchill bár maga is keresztény cionista volt, de odaadta a mandátum 4/5-ét az araboknak(Jordánia)
A 70 év alatt Izrael a 19. legfejlettebb gazdasággá vált megelőzve Kanadát UK-t, Japánt addig Jordánia még az első 100-ban sincs benne, pedig nagyjából egy szintről indultak, na ez az igazán beszédes.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés