Üres szivárvány

2021. június 24. 18:13

Kiszelly Zoltán
Mozgástér blog
München hat éve plüssmacikkal fogadta a migránsokat és a mainstream ugyanígy oktatott ki minket „jóemberségből”, mint most.

„Akkor nekünk lett igazunk. Most is rajtunk akarják éves kötelező toleranciamutatványukat bemutatni.

Előre tudható volt, hogy az UEFA egységes szabályai miatt München városának sem enged kivételt, így az Európa Bajnokság stadionjai csak a fociszövetség és a rendező államok nemzeti színeiben pompázhatnak. Ha egy kivitelt tesznek, később másnak sem mondhattak volna nemet. A szabály az szabály!

Az ügyből műbalhé lett, amit a nyugati mainstream média és politika szokás szerint hazugságokra épít. A nyugati véleményterror most is, mint oly’ sokszor, információmorzsákra és csúsztatásokra épül. A müncheni főpolgármester levelében azt írja, hogy az új magyar szabályozás korlátozza a gyermekek által elérhető, homo- és transzszexualitásról szóló tájékoztatást. Az igazság ezzel szemben az, hogy megfelelő korban továbbra is elérhető marad a fiatalok szexuális felvilágosítása, ám az nem lehet öncélú, nem propagálhat az Alaptörvénnyel ellentétes értékeket, és az ilyen tájékoztatást csak az ezeknek az elvárásoknak megfelelő, nyilvántartásba vett szervezetek és szakemberek végezhetnek.

Egy másik, a hazai és nyugati propagandamédiában elterjedt csúsztatás szerint a magyar törvény orosz példát követ. Azon túl, hogy a kérdéskört – a világ számos más országa mellett – Oroszországban is szabályozzák, alig van a két ország szabályozása között hasonlóság. Persze ennek a mainstreamnek, mint Mórickának, mindig mindenről Oroszország jut az eszébe, miközben az USA legvonzóbb és legjobban fejlődő tagállamában, Elon Musk új otthonában Texasban is hasonló szabályozás van hatályban.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 12 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Valóban, itt a kisebb-nagyobb csúszatásokról van szó, hiszen a magyar nyelvet nem ismerő külföldiek aligha tudják az eredeti szöveget olvasni, s így ajtó-kapu nyitva a rosszindulatú félreértelemzésekre, a balos politikai szándékok érvényesítésére.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés