Schäfer: Nagyon rossz érzés így kiesni

2021. június 24. 7:04
Schäfer András, Sallai Roland, és Gulácsi Péter is csalódottan, de büszkén értékelt az M4 Sport kamerája előtt.

„Az egész ország mögöttünk van” – felelte a magyar válogatott második gólját szerző Schäfer András arra a kérdésre, mennyire jelent most vigaszt a csapatnak, hogy az Allianz Aréna lelátóján zúgott a „Szép volt fiúk!” a lefújás után.

Többet érdemelt a csapat, mert mind a három meccsen nagyon jól küzdöttünk.

Nehéz most bármit is mondani. Le a kalappal a srácok és a szurkolók előtt is, büszke vagyok az egész csapatra. Nagyon rossz érzés így kiesni” olvasható a nyilatkozat a Nemzeti Sporton.

„Megbeszéltük a szünetben, hogy ötven percig az életünkért fogunk küzdeni és futni, sajnos a végén nem volt mellettünk a szerencse, de ilyen az élet. Remélem, a vb-selejtezőkön visszaadja nekünk azt, amit most elvett” – tette hozzá a DAC középpályása.

„Nagyon büszkék lehetünk magunkra, hogy ilyen teljesítményt tudtunk nyújtani, másrészről viszont kicsit csalódottak is vagyunk, mert befejeződött számunkra az Európa-bajnokság. Erőn felül teljesítettünk, bizonyítottuk, hogy a sztárválogatottaknak is számolniuk kell velünk” – nyilatkozta a Szalai Ádám találatát előkészítő Sallai Roland„A gólpasszomhoz kellett Ádi is, hogy befejelje, de a csapatot kell most fókuszba helyezni, le a kalappal mindenki előtt ezért a három mérkőzésért.

Nagyon jó úton járunk, az elitválogatottakat is meg tudjuk szorongatni.”

Gulácsi Péter, a magyar válogatott kapusa nehezen találta a szavakat a kiesés után, többször is hangot adott csalódottságának, írja a portál.

Ha nem pattan meg, lehet, hogy megvan… ”

– mondta Leon Goretzka góljáról a mieink „egyese”

„Ebben a pillanatban nehéz szavakat találni, nagyon közel voltunk valami különlegeshez. Centimétereken múlott, ilyenkor az ember csalódott. Nyomás alatt játszottunk, de nem volt annyi helyzetük a németeknek, beadásokkal próbálkoztak. Óriási erő van a csapatban, amit ismét bizonyítottunk. Az első meccs előtt elhatároztuk, hogy nem beszélünk az ellenfeleinkről, csak magunkkal foglalkozunk. Meccsről meccsre fejlődni tudtunk és játékban is előreléptünk, talán a mostani volt a legjobb mérkőzésünk. Megérdemeltük volna a továbbjutást. A következő célunk, hogy kiharcoljuk a világbajnoki részvételt” – emelte ki.

Kép forrása: MTI/Kovács Tamás

Összesen 42 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ne hülyéskedj, kiesni mindenképpen szar, de azért előbb-utóbb megtörtént volna. Viszont úgy kiesni, hogy két gólt rúgtatok a németeknek, és abból az egyik a tiéd? Basszus, a te neved már benne van a történelemben, én meg csak pofázom itten. Szóval irígykedem. Na jü, nem. Gratulálok, Isten éltessen! Azért a vébére jussatok be!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés