Hollandia sorosista miniszterelnöke térdre kényszerítene bennünket...

2021. június 24. 18:55

Rákay Philip
Facebook
Rutte szerint nyilván mi nem értjük ezt a roppant modern világot.

„Az egyik leginkább tenyérbemászó európai politikus – bár nagy a tolongás –, a szélsőliberó Mark Rutte, a brüsszeli uniós csúcs előtt úgy érezte, feltétlenül meg kell nyilvánuljon a magyarországi gyermekvédelmi törvényt bírálva.

Az itthon csak pedofil-ellenes törvénynek nevezett új rendelkezés – egyebek mellett – keményen fellép az iskolában zajló szexuális »érzékenyítés« és az egyre agresszívabban nyomuló homoszexuális-, és nemváltásra ösztönző propaganda ellen, tegyük hozzá: nagyon helyesen.

Rutte szerint nyilván mi nem értjük ezt a roppant modern világot, s bizonyára nem vagyunk elég haladók:

»Ez a törvény ellentétes minden értékünkkel. Magyarországnak vissza kell vonnia ezt a törvényt, és térdre kell ereszkednie.« – fogalmaz a holland miniszterelnök.

Hát persze, térdre ereszkedni... És mégis miért? Már megint valami jóemberkedő, álszent idiotizmus miatt? A féleszű szélsőliberálisok és az őket irányító nyílt társadalom hálózat kedvéért? Előbb a BLM mozgalom, most meg az LMBTQ-lobbi kegyeiért esdekelve?

Ereszkedjetek térdre ti, Rutte! Csak rajta! Egykori gyarmatosító országként, más népek ellen elkövetett, elévülhetetlen bűneitekért, a rabszolga kereskedelmért, a fél világ kirablásáért, volna miért térdepelnetek és vezekelnetek... Nekünk ezen a téren is tiszta a lelkiismeretünk. De hagyjuk is a múltat!

Magyarország ma azon kevés ország közé tartozik Európában, amely a hibbant, kibillent, terméketlen, szélsőliberális víziók helyett a normalitást, s a teremtett világ egyetlen, jövőbe mutató rendjét igyekszik őrizni.

Mellesleg térdelünk mi Rutte! A Teremtő, a hazánk zászlaja és a Szent Korona előtt. Ezt persze te úgysem értheted.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 88 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mikor volt rutte utoljára Srebrenicában? Láttam arrafelé néhány üres
térdeplőzsámolyt.

Egy orosz faluban állomásozó magyar egység indulni készült . A tanító hozzájuk lépve azt mondta, hogy rossz a híd, ne menjenek. Értetlenkedve várakoztak, míg jött egy német csapatszállító teherautó. Nekik nem szólt a tanító, fel is robbant alattuk a híd.
Nem volt olyan rossz az orosz lakosság és a magyar katonák között a kapcsolat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés