Hollandia sorosista miniszterelnöke térdre kényszerítene bennünket...

2021. június 24. 18:55

Rutte szerint nyilván mi nem értjük ezt a roppant modern világot.

2021. június 24. 18:55
Rákay Philip
Facebook

„Az egyik leginkább tenyérbemászó európai politikus – bár nagy a tolongás –, a szélsőliberó Mark Rutte, a brüsszeli uniós csúcs előtt úgy érezte, feltétlenül meg kell nyilvánuljon a magyarországi gyermekvédelmi törvényt bírálva.

Az itthon csak pedofil-ellenes törvénynek nevezett új rendelkezés – egyebek mellett – keményen fellép az iskolában zajló szexuális »érzékenyítés« és az egyre agresszívabban nyomuló homoszexuális-, és nemváltásra ösztönző propaganda ellen, tegyük hozzá: nagyon helyesen.

Rutte szerint nyilván mi nem értjük ezt a roppant modern világot, s bizonyára nem vagyunk elég haladók:

»Ez a törvény ellentétes minden értékünkkel. Magyarországnak vissza kell vonnia ezt a törvényt, és térdre kell ereszkednie.« – fogalmaz a holland miniszterelnök.

Hát persze, térdre ereszkedni... És mégis miért? Már megint valami jóemberkedő, álszent idiotizmus miatt? A féleszű szélsőliberálisok és az őket irányító nyílt társadalom hálózat kedvéért? Előbb a BLM mozgalom, most meg az LMBTQ-lobbi kegyeiért esdekelve?

Ereszkedjetek térdre ti, Rutte! Csak rajta! Egykori gyarmatosító országként, más népek ellen elkövetett, elévülhetetlen bűneitekért, a rabszolga kereskedelmért, a fél világ kirablásáért, volna miért térdepelnetek és vezekelnetek... Nekünk ezen a téren is tiszta a lelkiismeretünk. De hagyjuk is a múltat!

Magyarország ma azon kevés ország közé tartozik Európában, amely a hibbant, kibillent, terméketlen, szélsőliberális víziók helyett a normalitást, s a teremtett világ egyetlen, jövőbe mutató rendjét igyekszik őrizni.

Mellesleg térdelünk mi Rutte! A Teremtő, a hazánk zászlaja és a Szent Korona előtt. Ezt persze te úgysem értheted.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
youngboy
2021. június 27. 11:25
A holland-csehen a huhógóktól nemcsak a személyit, a belépőt meg oltási igazolványt kell elvenni, de a a DK-nak adott elismervényt is arról, hogy a pénz 50%-át átvették, s a másik 50% akkor jár, ha sikerül betiltatni a Puskást.
youngboy
2021. június 26. 19:07
Van egy mondás: ha valami úgy néz ki mint egy kacsa, úgy jár mint egy kacsa és úgy hápog mint egy kacsa, akkor az nyilvánvalóan egy kacsa. Nos, Rutte minden fényképen úgy néz ki mint, aki hülye, úgy vicsorít, mint egy hülye és úgy beszél a pökhendi pöcs, mint aki meghülyült. Rutte nyilvánvalóan egy hülye pöcs. Amúgy holnap Budapesten játszik Rutte válogatottja a csehek ellen. Nyilván lesz majd megint térdelés meg meleg-reklám bohóckodás a részükről. A magyaroknak itt sem érdemes az ostoba provokációkra válaszolniuk. Elég a csehek melletti fergeteges biztatással kifejezni a véleményüket!!! Jó tenné a Carpatian Brigade, ha szépen, támadhatatlan módon kifejezné, mint gondol a német-holland-svéd liberálfasztákról!
Alexis de Tocqueville
2021. június 25. 08:37
Inkább rakj össze valami épkézláb tartalmat a Patriótára, mert 3 hét alatt 3 videó az harmatgyenge.
Gèbi
2021. június 25. 07:44
Én hajlandó vagyok térdelni!!!!! De csak akkor, ha Rutte nyaka a térdem alatt van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik