Gulácsi: Nehéz elfogadni, hogy nem sikerült

2021. június 24. 22:04

A kapus Gulácsi Péter és a csapatkapitány Szalai Ádám is azt írta közösségi oldalán: fájdalmas, hogy a magyar labdarúgó-válogatott nem jutott tovább csoportjából a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon.

2021. június 24. 22:04
null

Az RB Leipzig kapusa csütörtökön felidézte, percekre voltak attól, amiről senki nem gondolta, hogy lehetséges. Hozzátette, fájdalmas és nehéz elfogadniuk, hogy végül nem sikerült, mert érezték, hogy ez mennyit jelentene.

„Hittünk, küzdöttünk, a szívünk vitt előre minden pillanatban. Köszönjük a hihetetlen támogatást, örök élmény marad” – írta Gulácsi.


A magyar válogatott az F csoportban előbb 3-0-ra kikapott a címvédő Portugáliától, majd 1-1-es döntetlent játszott a világbajnok Franciaországgal a Puskás Arénában, végül szerda este 2-2-re végzett Németországgal Münchenben, így nem jutott a nyolcaddöntőbe.

 A németek ellen gólt szerző Szalai azt írta, egy ideje már tagja a magyar csapatnak, de ennyire talán még nem fájt semmi, ami a válogatottal kapcsolatos, mint a mostani kiesés.

„A fájdalmamat két szó enyhíti: az egyik a csapat szó fogalma, a másik pedig magyarnak lenni. Nincs az életemnek szebb ajándéka, mint ezt a csapatot vezetni, a magyar himnuszt énekelni, és a szívem fölött ezt a címert hordani” – írta az FSV Mainz csatára.

(MTI)

Fotó: Szalai Ádám, Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pepita
2021. június 25. 11:03
Zakar Zoltán Béla ! Nem látom a hsz-edet ! Talán törölték ???
Mátyás01
2021. június 25. 10:42
Szoboszlai Dominik volt az aki nagyon hiányzott a csapatból. Nem azt mondom, hogy olyan mintha a portugálok Ronaldo nélkül játszanának, de valahol igen.
ujujuj
2021. június 25. 09:54
Köszönjük! Kisgyerekkorom óta nézek focit, és bátran állíthatom, ez az EB volt életem legnagyobb futballélménye. Mi úgy nőttünk föl, hogy a magyar válogatott a lúzer, akik mindig kikapnak, pofozógépnek használnak minket, és alapértelmezés, hogy soha nem jutunk ki nagy tornára. Hála Istennek és Nektek, az én gyerekeim már nem ebben kell, hogy felnőjenek.
Csigorin
2021. június 25. 09:12
igazabol ha innen kijutnak akkor mar az lett volna az elvaras hogy nyerjek is meg az EB-t.. szoval mindenkepp kicsit csalodas a vege, mert eloszor alabecsultuk oket, aztan a vegen meg kicsit mar fole. Hatalmasat fejlodtek. Ne felejtsuk el hogy par eve meg mindenfele lakatlan szigetek ejtettek ki bennunket mert meg a kormoranok is elpicsaztak. Ha igy folytatjak, akkor negy ev mulva mar az is benne lesz a pakliban hogy nyerhetunk. Most mar legyen ez a cel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik