Rotyog a paprikás krumpli: Németh Szilárd HELYRETESZI a globalistákat (VIDEÓ)

Termőföldtől az étkezőasztalig. Németh Szilárd elárulta, mitől finomabb az étel, ha az nem brüsszeli, hanem magyar recept alapján készül.

Sose gondoltam volna, hogy Szlovákia egyszer majd hiányozni fog.
„Főleg, hogy egykoron úgy mászkáltunk oda-vissza a határon, mintha ott se lett volna – ilyen az, amikor az ember egy súlyosan Trianon-sújtotta településen nő fel. Mert ugye Sátoraljaújhelyt rendesen megnyekkentette a nagyhatalmi határhúzogatás, amiből gyerekként annyit vettünk észre, hogy a Rákóczi utca végén már furcsa ízű kólákat, és például tejszínes ruszlit is lehet kapni a sarki kisboltban.
De most, hogy minden határ hónapokra lezáratott, elkezdett hiányozni a szomszédos ország. A gyönyörű táj, az egykori hegyeink, egyáltalán, hogy hol kicsit, hol meg minden nagyon más. Ezért aztán amikor megszületett a két állam közötti nyitási megállapodás, már néztem is, merre lenne érdemes gurulni egyet a védettségi igazolvány büszke tulajdonosaként. Konkrétan: június 9-től a magyar állampolgárok teszt-, és karantén kötelezettség nélkül léphetik át a határt, amennyiben – idézet a kétoldalú egyezményből: »rendelkeznek az oltottságot igazoló, magyar illetékes hatóság által kiállított érvényes védettségi igazolvánnyal és az oltóanyag típusát és valamennyi oltás dátumát rögzítő oltási igazolással, ugyanakkor legkésőbb a határon regisztrálni szükséges a https://korona.gov.sk/ehranica/ weboldalon«. A dokumentum továbbá rendelkezik arról is, hogy karantén-kötelezettség nélkül milyen oltás első, vagy második dózisától számított hányadik napon lehetséges a Szlovákiába érkezés.”