Szorul a hurok Orbánék körül

2021. június 22. 14:51

Orbán Viktor hazudott a magyar embereknek és átverte a saját képviselőit.

2021. június 22. 14:51
null
Ujhelyi István
Ujhelyi István
Facebook

„Újabb hivatalos meghallgatást rendeznek a magyar kormány bűntettei miatt elindított 7-es cikkelyes jogállamisági eljárás keretében, a mai esemény immár a harmadik a sorban.

Orbán Viktor a Fidesz miniszterelnökeként tavaly arra kapott felhatalmazást a magyar országgyűlés kormánypárti többségétől, hogy csak abban az esetben fogadhatja el az uniós költségvetést, ha a 7-es cikkelyes eljárást 2020-ban lezárják, az uniós pénzek kifizetését pedig nem kötik jogállami feltételekhez. Orbán Viktor tavaly évvégén a sikertelen zsarolási kísérlet után hazug diadalt hirdetett, mondván legyőzte a brüsszeli szándékokat és megállította a jogállamisági mechanizmust. A mai nap is tökéletes bizonysága annak, hogy Orbán Viktor hazudott a magyar embereknek és átverte a saját képviselőit.

A magyar kormány bűnei miatt elindított 7-es cikkelyes eljárás zajlik, a jogállamisági mechanizmus pedig január elsejével életbe lépett és ennek köszönhetően máris szűkült a kleptomániás NER-elit mozgástere az uniós források lenyúlása kapcsán. Minden egyes, Magyarországnak és a magyar embereknek járó uniós eurócentet meg fogunk védeni a fideszes maffiától! Orbánék körül szorul a hurok, az uniós intézmények elleni legújabb kirohanásaik pedig épp az egyre súlyosabb talajvesztésüket bizonyítja.

2022-ben leváltjuk ezt a korrupt rezsimet és Karácsony Gergellyel közösen visszavezetjük az európai pályára a bűnösök kispadjára sodródott kormányzást.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ferry63
2021. június 23. 19:22
Sok olvasó nem tudja , mit csináltál Botka barátoddal te nyomorúlt féreg!!
Ferry63
2021. június 23. 19:18
Szegedi féreg! Hazug , tolvaj! Külföldröl nem fogad el minden betüt, szerencsédre, mert tudnék még üzenni!!
zakar zoltán béla
2021. június 23. 14:39
röfi
Tiszafa
2021. június 23. 14:19
Pityu, napszúrást kaptál, mert elfogyott a napvédő krémed, amit a múltkor küldtem. Nem baj, szarok neked új krémet, s máris küldöm.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik