Pálinkás József: Nagyobb tétben nem fogadnék magamra

2021. június 22. 11:08

Az Új Világ Néppárt elnöke szerint nem őt tekintik ideális jelöltnek az ellenzéki szavazók. 

2021. június 22. 11:08
null

Pálinkás József a KlikkTV vendége volt, ahol arról beszélt: az új kormányban csak határozott, morális és szakmai elveket kívánnak képviselni, és hozzátűzte, hogy „ebből nem kívánok engedni, mert már nincs miért kompromisszumot kötni”. A műsorban Pálinkás azt mondta: azért nem tudtak áttörést elérni eddig az ellenzéki oldalon, mert szerinte nem őt tekintik ideális jelöltnek az ellenzéki szavazók. 

Ennek ellenére azt mondta: személye üzenet a választópolgároknak, hogy „változásra van szükség”. Pálinkás József a műsorban hangsúlyozta:

nagy tétben nem fogadna arra, hogy megnyeri az előválasztást. 

Kifejtette továbbá, hogy morális alapokon nyugvó, szakértő kormányzásra van szükség, ahol nem elfogadható, hogy „olyan is szerepet vállaljon, aki korrupcióval vádolható.”

Nyitókép: MTI / Kovács Tamás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. június 24. 14:54
magam vagyok nagyon! ülők a klotyón szarok a nap betűz a bűz elűz!
Tatulus
2021. június 23. 13:20
Sokan és sokszor leírták itt is, a magukat mellőzött embernek tartó értelmiségiek, sőt korábbi neves, vezető értelmiségiek közül azok, akik proli környezetből léptek ki, azonnal átállnak az ellenfélhez, függetlenül azok ideológiájától. Személyes sértődöttségükön felülemelkedni képtelenek, ezért kár is foglalkozni velük. Az esetleges ellenzéki győztesektől persze ugyanúgy nem kapnának semmit, de hátha visszavághatnak az őket mellőző oldalnak! Szánalmas viselkedés!
Vakfolt
2021. június 23. 08:20
"Pálinkás József: Nagyobb tétben nem fogadnék magamra" Akkor meg minek? Nem a számít, hanem a fontos?
péterx
2021. június 23. 07:06
Szegény Pálinkás, nem fogja fel, hogy sokkal jobb-energikusabb szervezőnek kellene lennie ahhoz, hogy labdába rúghasson a politikában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik