Továbbra is Karácsonyt szidják a dugóban rekedt autósok

2021. június 19. 7:44
Budapesten még mindig a dugó a legforróbb téma.

A Budapest Beszél csapata megint a dugóban ücsörgő fővárosi autósok nyomába eredt, ugyanis Budapesten továbbra is a dugó a legforróbb téma. „A fővárosiak kezdenek türelmetlenek lenni, nem kímélték Karácsony Gergelyt” – olvashatjuk a videó kiajánlójában.

A stáb olyan kérdéseket tett fel az autósoknak, hogy „Mióta ülnek a dugóban?” vagy, hogy „Mi okozza a dugót?” – utóbbira szinte kivétel nélkül Karácsony Gergely és a városvezetés volt a válasz. Akadtak olyan sofőrök, akik már egy órája araszoltak a kocsisorban, és várhatóan még ugyanennyi volt nekik hátra, de az agglomerációba való ki- és bejárás is óriási nehézségekkel jár.

Ma Budapest közlekedés szempontjából elesett. Katasztrofális! Tarlós idején azért lényegesen jobb volt, noha akkor is voltak felújítások. A meggondoltság és a szakmaiság szerintem nagyobb volt” – mondja egy taxisofőr.

Sokan a biciklisávokra panaszkodnak

A kerékpár sávokat egyszerűen nem használják ki” – mondja egy sofőr –  „Nem építettek bicikliutakat, hanem a sávokból vettek el”. A bicikliutakról egy másik sofőr azt üzente a főpolgármesternek, hogy „tüntesse el őket, de k*va gyorsan”.

 

 

Összesen 137 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nekünk meg Antall József szobrunk van.

kinek kellett idegen csapatokat behivni a sajat vedelmere, Istvannak vagy Koppanynak?
no akkor melyiket is valasztottuk valojaban ?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés