Szabó Tímea: Lehetek olyan okos, mint Einstein?

2021. június 17. 11:31

A Párbeszéd politikusa arra is kíváncsi, lehet-e olyan jó focista, mint Ronaldo, ha sokat nézi.

2021. június 17. 11:31
null

Szabó Tímea – a pedofilellenes törvényre utalva – a Facebook-oldalán felteszi a kérdést: „Ha a kormány szerint a melegeket szerepeltető tévéműsortól én is meleg leszek, akkor ha sok filmet nézek Einsteinről, akkor olyan okos leszek én is? Ha pedig sokat nézem Ronaldót, akkor én leszek a legjobb focista?”

A Párbeszéd politikusa ezután elindít egy közvélemény-kutatást arról, hogy az olvasói kit néznének a tévében, hogy „elkapjanak” tőle valamit. Kapott szavazatot többek között Soros György, Elon Musk, Bill Gates, Mészáros Lőrinc, Dr. House, a dalai láma.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Kapcsolódó cikkek

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2021. június 22. 21:49
Buta vagy, és az is maradsz. Ezzel kell együttélned.
formaegy
2021. június 22. 14:27
Te szerencsétlen! Te már most egy buzi, buta, bunkó génhibás féreg vagy! Gólt rúgni csak neked tudnak - mindig más "focista". Ennyire vagy képes. Ehhez nem kell ész, még csak megmozdulni sem kell, majd szétdobálja a lábad akinek gusztusa van neked gólt lőni.
KláraH
2021. június 21. 23:08
SOHA. Ennyi karaktert pazaroltam egy érdektelen némberre. Meg ennyi időt.
confitür
2021. június 18. 13:10
Nem, Te sohasem lehetsz olyan okos,és nem is leszel. Egy ganégörgető bogárba több ész,és intelligencia szorult,mint beléd. Einstein egy zseni volt,Te pedig egy púp vagy Magyarország hátán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik