Szerdán újból tüntetnek a kiegészített pedofiltörvény ellen

2021. június 16. 9:53
A demonstrációt ezúttal a Sándor-palota elé szervezik.

Tüntetést szervez szerda estére a Háttér Társaság és az Amnesty International a kedden elfogadott kiegészített pedofiltörvény miatt. „A szeretet erősebb a gyűlöeltnél – mutassuk meg Áder Jánosnak is” névre hallgató esemény helyszínéül a köztársasági elnök rezidenciáját, a Sándor palotát adták meg.

Az esemény szervezői a leírásban arra kérik a résztvevőket, hogy írják meg az előbújásuk történetét, vagy azt, amikor valakire „feltétel nélkül” számíthattak. „Írd le, mit jelentett a szeretetük, a támogatásuk, a kiállásuk érted!” – fogalmaznak.

„Mutassuk meg az egész országnak, hogy mennyien támogatjuk egymást! Ha budapesti vagy, a történetet vesd papírra vagy nyomtasd ki, és hozd el a Sándor Palota elé, hogy Áder János is lássa! Aki vidéken él, küldje el nekünk a hatter@hatter.hu-ra, és mi fogjuk kinyomtatni neki. Lakóhelyeiteken pedig vigyétek ki a főtérre!” – olvasható az esemény leírásában.

Mint arról beszámoltunk, június 15-én a parlamenti többség elfogadta a homoszexualitásra vonatkozó kiegészítésekkel a pedofilellenes törvényt. A voksolás tekintetében megtört az ellenzéki egység: a DK, a Momentum, az LMP, az MSZP, illetve a Párbeszéd távol maradt, míg a Jobbik a Fidesz-KDNP-vel együtt az igen gombra nyomott. A szavazást megelőzően hétfőn tüntetés volt a Kossuth-téren a homofóbnak nevezett módosítások miatt.

Kép forrása: A tüntetés Facebook-eseménye

Összesen 174 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Gyűlölet" az ellenzék részéről van. Ráadásul, a kampány-lóláb is nagyon kilóg...

Láttuk, mennyire szeretnek minket....elég volt a tüntetésen a táblákat elolvasni.

Nem is fognak, mert nemzetközileg nyomulnak és sok ország elesett már.
Ezért jó a mi törvényünk.

Ezt rosszul tudod, annyira az ész, az ALJAÉSZ ami vezeti őket, hogy minden egyes húzásukkal lépésekkel vannak a normális gondolkodású társadalom előtt...
Ez a Soros Society...

#egymillióanasajtószabadságért
#rabszolgatörvény
#freeszfe

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés