Se CEU, se Fudan, se Gyurcsány, se Orbán!

2021. június 7. 11:51

Dúró Dóra
Facebook
Csak úgy hiteles a kínai gyarmatosítás elleni tiltakozás, ha egyúttal kimondjuk: Soros György agymosó egyetemére sincs szükség.

„A »Nem leszünk gyarmat!« jelszó, amelyet mindkét tömb előszeretettel használ, mindkét irányba érvényes kell, hogy legyen, ám a balliberálisok a nyugati, a Fidesz a keleti érdekeket védi – a magyarral szemben. A Mi Hazánk álláspontja egyértelmű: mindegyik irányból érkező gyarmatosítást elutasítjuk.

Tiltakozunk az óriási hitelből Budapestre telepített, kommunista kínai »egyetem« ellen! A Mi Hazánk álláspontja egyértelmű: se CEU, se Fudan, hanem elérhető felsőoktatást a magyaroknak! Magyarország a magyaroké!

Nem tartjuk elfogadhatónak, hogy a magyar kormány hosszú ideje már a kínai nagyhatalmi befolyásszerzés európai elősegítőjeként funkcionál, mert tudjuk, ezzel a magyar szuverenitás óhatatlanul csorbul. És pont ugyanezért nem támogatjuk a CEU jelenlétét sem, mert ott szintén hazánk jövőjére nézve káros nézeteket terjesztenek.

A balliberális oldal ellenkezése szintén hiteltelen a Fudannal szemben, számukra ez csak szimpla és öncélú kritika a kormány ellen. Ez abból kis kiviláglik, hogy amikor Brüsszeltől tapasztalunk olyan törekvéseket, amelyek bele akarnak szólni Magyarország belső viszonyaiba, akkor mélyen hallgatnak, sőt támogatják is azokat.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sehere Sezádé.

Kornél kapjál az eszedhez- Dóráékra ha bejutnak a parlamentbe, óriási szükség lesz...

Csak Fudanra monta, hogy tán nem most kellene. Amiben kurvára igaza van. Valahogy a lenyúlásokat 2022-ig a Fidesznek hanyagolnia kellene- tudom nehéz lesz, de a nemzet ezt kívánja.

Mit asszisztáltak végig? Toroczkainál tökösebb végvári vitéz még a fideszben senincsen. Gondold el, ha Rogán Tónit tovább hagyták volna a letelepedési kötvény biznisszel Afrikában...

Egyszerű léleknek talán így tűnhet. De a Mi Hazánk a jobbik szédelgőiből toboroz- életet menthet, ha ennyivel kevesebb lesz a jobbiknak.

Minek nekünk új egyetem? A 16 éves korukban az oktatásból kimaradóknak? Vagy azoknak akiknek a családi költségvetés vagy rokoni kapcsolataik a Harvardot is biztosítani tudják? Ja a többieknek. De azok mit számítanak?

Ezt te írtad nem?
"Se a Mi Hazánk, akik végig asszisztálták a Jobbik Gyurcsány seggnyalását"
Szerinted a Mi Hazánkban mennyi szerepe van Toroczkainak? És mi ez a hiszti?

Talán nem érted a választási matekot: 2022 nagyon necces lesz, egy két százalék fog számítani. Ami lehet azon múlik, hogy ennyi volt és jelenlegi jobbikos a Mi Hazánkra szavaz, ami nekem úgy tűnik nem a moslékkalíció tagja.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés