A héten az ötödik baloldali jelölt mögé állt be a Jobbik

2021. június 6. 13:35
Jakab Péter a DK jelöltjét biztosította támogatásáról Tatabányán.

Kálmán Olga után ismét egy DK-s képviselőjelölt támogatásával zárja a hetet a Jobbik. Jakab Péter a közösségi oldalán tette közzé, hogy Tatabányán az ellenzéki előválasztáson Dr. Konczer Eriket, a Demokratikus Koalíció politikusát fogják támogatni.

Jakab azzal magyarázza, hogy megint egy baloldali jelölt nyerte meg a bizalmát, hogy őt tartja „a legesélyesebb és legalkalmasabb ellenzéki jelöltnek Tatabányán”, illetve, hogy „valódi »összellenzéki« politikusként, önkormányzati képviselőként már bizonyított”.

A héten így Konczer az ötödik baloldali politikus, akit a Jobbik támogat az előválasztáson.

Kedden a szintén DK-s jelölt Gy. Németh Erzsébet mögötti felsorakozás kavart egy kisebb botrányt, miután a körzetében indul a momentumos Orosz Anna is. Ennek ellenére még rajtuk kívül a héten bejelentettek kettő újabb DK-s, és az MSZP-s Hiller István támogatását is.

Címlapképen: Jakab Péter (bal) és Konczer Erik (jobb)

Kép forrása: Jakab Péter Facebook oldala

Összesen 52 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szintén a mai nap Berg is visszalépett Tordai "javára".

Előválasztááááááás!

Érdekes nézni a facebook kommenteket. A Berg-Tordai-Kálmán Olga vonalon már kezdenek sokan kiakadni (teljes joggal: baromira nem erről volt szó). De rengeteg az olyan komment, ahol a kritizálókat durván ledorongolják: MINDEN ÍGY A JÓ, IGAZÁBÓL LEHET HOGY ELŐVÁLASZTÁS SEM KELLENE stb. :)))) Mindezt azután, hogy ugyanezek a kommentelők HÓNAPOK ÓTA azt hirdették, hogy az előválasztááááás a demokrácia csimborasszója és maga a Szent Grál.
Elmebaj...

Hillert eddig tartottam valamire. Már nem....

Amióta ez az osszefogosdi életbe lépett, nem szólalt meg, mint akinek kínos. De mégsem kínos, hiszen vállalja a Budapesten szinte mérhetetlen jobbik támogatását.

A produkció előre beharangozott neve: előválasztás.

Ennek az a jelentése, hogy mindenhol előállnak az ellenzéki pártok jelöltjei, megtörténik a szavazás, és kiderül, hogy az adott választókerületben ki kapta a legtöbb szavazatot. Az ellenzékiek azzal próbálnak minket kioktatni, hogy ez a demokrácia.

Ezzel szemben egyes pártok szavazói már elve nem kapnak lehetőséget, hogy választott pártjuk képviselőjére szavazzanak. Nekik tehát nem jár az előválasztás adta lehetőség. Ez lenne a demokrácia?

De talán inkább arról lehet szó, hogy a többi kis pártocska mellett már a Jobbik is eljutott oda - a 2018-as 20% után - hogy nem is tud mindenütt jelöltet állítani. Ami a kilóra megvett Jakab nagy, önfényező dumája mellett elég rosszul fest. Így aztán marad az, hogy a demokrácia nagy ígérete helyett csak az alku marad, vagy az utasítás, ki, hol indíthat jelöltet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés