Niedermüller meghirdette: ha hatalomra jutnak, kiirtják a nemzeti oktatást

2021. június 05. 15:06

Hazaszeretet? Majd a niedermüllerek gondoskodnak róla, hogy kukába kerüljön.

2021. június 05. 15:06
null
Pilhál Tamás
PestiSrácok.hu

Borzalmas károkat okoz szegény gyerekeknek, hogy teletömik a fejüket mindenféle »nemzeti indíttatású tananyagokkal« – tájékoztatott Gyurcsány kettes számú küblihordozója, Niedermüller Péter. (Az egyes számú az a Molnár Csabi.) Tehát nem szabad itt magyarkodni, nemzeti szemléletre nevelni a kicsiket, mert meglásd, hamarosan munkájuk sem lesz. Legalábbis a niedermüllerek majd tesznek róla, ha jövőre hatalomra kerülnek…

Mi is hírt adtunk róla, szó szerint így fogalmazott Péter polgármester:

Gondoljunk bele, hogy azok a gyerekek, akik ma vannak az általános iskolában, azok ugye 15-20 év múlva fognak kikerülni a munkaerőpiacra, és ugye, hogyha most teletömik a fejüket különböző ilyen nemzeti indíttatású tananyagokkal, mit fognak ezek a gyerekek majd a munkaerőpiacon csinálni?”

Értsd: nem mindenféle avítt, nemzetieskedő, kulturális baromságokkal kell traktálni a gyermekeket! Mindannyian Földanya gyermekei vagyunk, esetleg európaiak, de semmiképp sem magyarok. Csak az a fontos, ami összeköti a világ népeit, nem az, ami szétválasztja! No és mi az, ami összeköti? Nyilvánvalóan az olyan modern, haladó tanok, mint például az internacionalizmus, a multikulti, a migrációkutatás, az LMBTQ-propaganda vagy épp a nemátalakító műtétek. Ez a jövő – nem a »nemzethyeskedés«!”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tatulus
2021. június 06. 16:41
Ilyen férgeket a közéletnek ki kellene vetnie magából, nem megválasztani polgármesternek. A zsidó közösségnek már régen el kellett volna határolódnia tőle! Valahogy kezdem azt hinni a magyarság felhígult, olyanok jutottak itt szóhoz, hatalomhoz akiknek semmi keresnivalójuk nem lenne a Kárpát-medence népei között!
barany
2021. június 06. 14:36
Gyűjteni kell az efféle, magyarellenes beszédeket, írásokat, minden ilyen ocsmány megnyilvánulást. A magyar ember, még a Fideszt vagy Orbánt nem túlságosan kedvelő is, az ilyen szövegeket rossz néven veszi. A nemzeti lét minimumát a túlnyomó többség támogatja. A magát túl okosnak tartó, magyargyűlölő sváb Niedermüllert pedig a többségükben lelkes sváb magyarok -különösen a solymáriak- utálják a legjobban.
Rasdi
2021. június 06. 13:31
Hülyeség. Az ember nem csak MUNKAERŐ. A munka "csak" másodlagos, megteremti a lehetőséget az életre, aminek lényeges része az ember identitása. A kötődés, ami összeköt más emberekkel. És ilyen a nemzeti kötődés. A család, a család múltja. És sorolható. Szegénynek tartom azt az embert, akiknek ez nincs meg. És ehhez kell az az oktatás, azok azh ismeretek, amelyek kialakítják az emberekben ezeket a kötődéseket.
Franzstadter
2021. június 06. 10:17
Mi fáj, Herr Faulkner?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik