Így fogunk tüntetni szombaton a Diákvárosért, a Fidesz ellen

2021. június 1. 17:28

Jámbor András
Facebook
Már több mint 16.000-en jeleztük, hogy részt vennénk a szombati tüntetésen.

„Már több mint 16.000-en jeleztük, hogy részt vennénk a szombati tüntetésen, ami háromszorosa annak a létszámnak, amivel eredetileg terveztünk. Ezért egyszerűbb útvonalon vonulunk majd a Kossuth térre.

Gyülekezni szombaton 15.00 órától fogunk. Kérünk, hogy érkezz minél előbb és, ha van védettségi igazolványod, akkor hozd el magaddal! Ezzel megkönnyíted a szervezők munkáját és segítesz abban, hogy a tüntetés még hatásosabb lehessen.

Logisztikai okokból a nagy létszám miatt már a kezdéskor ellenőriznünk kell a védettségi igazolványokat:

A védettséggel rendelkezőket (és a velük érkező 18 éven aluliakat) az Andrássy út Dózsa György út felőli végénél és a Kodály köröndnél tudjuk beléptetni a tüntetés területére.

A védettséggel nem rendelkezőket arra fogjuk kérni, hogy haladjanak tovább a Kodály köröndön, és az Andrássy út Hősök tere felé eső oldalán keressék rendezőinket. A rendezők molinóval fogják őket is várni a vonuláshoz, és a szabályoknak megfelelően 450 fős csoportokba fogják besorolni őket.

Mindenkit arra kérünk, hogy a tüntetésen viseljen maszkot és a rendezők gyülekezéssel kapcsolatos kéréseit minden esetben tartsa be

A menet az Andrássy úton fog megindulni, majd az Erzsébet teret érintve a József Attila utcán megyünk végig. Ezután a Széchenyi téren az Akadémia utcára fordulunk, és végül elérjük a Kossuth teret.

Hamarosan jövünk a részletes programmal. Addig is hívd meg az ismerőseidet, hogy szombaton 20.000-en menjünk utcára elmondani: Diákvárost és szabad lakhatást akarunk, nem kínai elitegyetemet!

https://www.facebook.com/events/494903531717805/

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 164 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Magyarország: az ország ahol hivatásos pártpolitikusok, országgyűlési képviselők és főpolgármesteri tanácsadók a fő-fő tüntetők.

Dehogy annyi az annyi......... 3,9 ezer mondja hogy ott lesz ....Ezt a számot minimum felezni kell....... Az érdeklődők 13 ezren vannak. Ezeknek nagy része fotelforradalmár + kormánypárti :), csak hogy meglegyen a létszám.......:)

Nem hogy lehet, hanem elvárt. Remélem sípolni is fognak egymás fülébe.

Ez a lámpavasazó nem érti saját magát. A diakvaros megépül, tehát a kormány mellett áll ki:-)

Viszont védik a pedofilokat.....

Amíg ti tüntetésre hívsz a kormány ellen, addig mi imára hívunk június 5-én. Úrnapja vigíliáján kerül sor a világméretű szentségimádásra.
Tavaly novemberben 121 ország 6700 helyszínén imádkoztak együtt a hívek azért, hogy minél többen találkozzanak Jézussal, a világmindenség Királyával.

Erdő Péter bíboros, prímás esztergom-budapesti érsek és az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust (NEK) előkészítő titkárság ismét közös imára hívja a világot 2021. június 5-én, az úrnapja előtti szombaton.

Június 5-én, úrnapja szombatján ismét közös, világméretű szentségimádást tartunk.

https://www.magyarkurir.hu/hir..

Azt hittem, hogy Csepelről indul a felvonulás, de tévedtem, a belvárosi munkásosztály harcol a jogaiért........

Csak zárójelben....a kormányzati pocsék kommunikáció adja fel naponta a magas labdát az ellenzéknek.

A kormány eddig még nem volt képes a beruházás minden részletére, az abból fakadó előnyökre - tudás, innováció, idegenforgalom, konferencia turizmus, a költségek rövid és hosszú távú fedezeti oldala, stb - , az embereket joggal foglalkoztató kérdésekre komplex, világos választ adni.

Az egyetem kérdése teljes egészében ellenzéki hangszerelésben kerül a kedves közönség elé. A miértre tudja valaki a választ?

A családban van két fővárosi egyetemi tanár, a téma az asztalon hever, nem kell reklámoznom. Jelen van a versenytől való félelem is, hiszen a magyar felsőoktatási struktúra erősen a múltat idézi, a most folyó alapítványi átalakítások jelzik a szükségszerű változtatásokat. De látod, már a "házon belüli" reformok is pánikot keltenek.

Magam támogatom a projektet, miként egyedüli alternatívának tekintem Orbán 22-es győzelmét.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés