Elfogatóparancsot adtak ki Marilyn Manson ellen

2021. május 26. 17:42
A New Hampshire-i rendőrség testi sértéssel a vádolja rockénekest.

A rendőrség közleménye szerint az ügyben egy videós az érintett. Mint hozzátették: Manson, valamint az ügynöke és a jogi képviselője tudott már egy ideje az elfogatóparancsról, de „nem tettek erőfeszítéseket” azért, hogy a rockénekes visszatérjen New Hampshire-be, és válaszoljon az ellene felhozott vádakra. 

Mansont – eredeti nevén Brian Hugh Warnert – egy 2019-es üggyel kapcsolatban kétrendbeli testi sértéssel vádolják. Az énekes 2019. augusztus 18-án egy koncerten lépett fel New Hampshire-ben, és a rendőrség szerint ott követte el a bántalmazásokat. A videós alvállalkozója volt egy New Hampshire-i székhelyű cégnek, és az volt a munkája, hogy videófelvételt készítsen a koncertről. A sértett a színpadi boxban tartózkodott, amikor az állítólagos támadás történt. 

A New Hampshire-i törvények szerint az ilyen A-kategóriás vétségért akár egy évig terjedő börtönbüntetés és 2000 dollárig terjedő pénzbírság szabható ki. A rendőrség azt is közölte, hogy a bántalmazás nem volt szexuális jellegű, és a letartóztatási parancs kiadása nem jelenti a vádlott bűnösségét. Februárban a Los Angeles megyei seriffhivatal közölte, hogy Manson ellen családon belüli erőszak vádja miatt indult vizsgálat. Evan Rachel Wood, a Westworld sztárja és három másik nő februárban a közösségi médiában közzétett posztjaiban azt állította, hogy Manson súlyosan bántalmazta őket. Mansont a vádakat követően ejtette a lemezkiadója.

(MTI)

Nyitókép: MTI/EPA/Tor Erik Schroder

Összesen 25 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezt a karaktert nagyon meg akarják gyilkolni, úgy érzem. Gondolom beszólt a feministáknak, vagy BLM-nek, vagy fasztudja kiknek.

Nem sikerült megsajnálnom. Predator vs. Alien

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés