Soha többé koncepciós pereket, soha többé Fideszt!

2021. május 18. 8:47

Márki-Zay Péter
Facebook
Egyik oldalon az igazság, a becsület, a magyar nyelv szabályai, másik oldalon a pártállam.

„A szegedi törvényszék megerősítheti vagy felülbírálhatja Nánási Illés bírójuk azon döntését, amikor:

1. kizárta a sajtót a tárgyalásról

2. nem volt hajlandó meghallgatni a védelem tanúit

3. elfogadta azt a hazugságot, hogy Lázárt bűncselekménnyel vádoltam

4. Lázár ártatlanságát büntetlen előéletével bizonyította

5. engem 400 ezer forintra büntetett (a fideszes pedofil Kaleta 19 ezer gyermekpornó képért kapott ennyit)

Azt, hogy Lázár polgármesterként a K-Art céget nem fizette és ezért csődbe ment, még a Legfelsőbb Bíróság ítélete is bizonyítja – mivel azonban ez nem volt bűncselekmény, ezért természetesen nem is vádolhattam bűncselekménnyel Lázár Jánost. Nánási Illés koncepciós eljárásáról és felháborító ítéletéről kell most másodfokon dönteni Szegeden, saját kollégáinak.

Nem irigylem őket, egyik oldalon az igazság, a becsület, a szakma és a magyar nyelv szabályai – a másik oldalon a Fidesz pártállama, ahol a párttal való szembefordulás, a korrupt párttitkárok kritikája könnyen az állásába kerül a tisztességes magyar hazafiaknak. Mégis arra bíztatok mindenkit, hallgasson a lelkiismeretére és nem fogja megbánni. Sokezer nyugodt éjszakát, gyermekei és unokái őszinte nagyrabecsülését és büszkeségét kapja cserébe. És az örök életet...”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 96 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ki nevezte ki a fideszes Kaletát?

Hazudsz, te gazember! Kaleta sosem volt fideszes!
Kaleta, Medgyessy és Gyurcsány alatt lett kinevezve.
A fidesz csak meghagyta a helyén.

Markizaj az orokeletet is megigerte.
Mi kell meg?
Sok a jeloltjuk, de egyik sem komoly.
Vagy meg mindig azt hiszik, hogy a mennyiseg minosegbe fog atcsapni?
Ajaj.

Tipikus bolsevik: ő maga és ők maguk fenyegetőznek nap mint nap felcsúti perrel (FeGyőr... 3 napa alatt statáiálisan börtönbe zárja a bíróság az összes fideszest FeGyőr vádirata alapján), új nürnbergi perrel (legutóbb éppen személy szerint MZP a Partizánban) stb. stb.

Tényleg kinyílik a bicska az ember zsebében...

Márki-Zay hazudik: Kaéetea ne fideszes, hanem MSZP kinevezett. Másrészt, Márki-Zay a saját ügyében foglal állást, tehát abszolút elfogult. Mégis, úgy adja elő az ügyet, mintha elfogulatlan lenne. S ebből sző egy egész átfogó vádat a "pártállamról". Röhej! Óvakodj Márki-Zay politikai törpétől!

Ezért a nyilatkozatodnak, még megfizeted az árát, te gyerekverő, aljas rágalmazó!
Persze úgy vered a gyerekeidet "nevelő célzattal", hogy ne maradjon nyoma, vagyis tenyérrel.
Mert, ha nyoma marad azt pl. tesi órán meglátja a tanár, és feljelentést tesz ellened gyermekbántalmazásért!
Te egy gyermekbántalmazó vagy, kockafej!

A feleséged "szaktudása" hány kisbaba életébe került kockafej, márkizay?
Márki-Zayné nem tartotta felelősnek magát L. Endre halálában; a törékeny kisfiú 1 hónapot és 27 napot élt. Már születése pillanatában nem sok esélyt kapott: szigorúan oltásellenes szülőket és a gyermekgyógyászati irányelveket, csecsemőtáplálási egészségügyi szabályokat bevallottan nem ismerő szülésznőt, és mindezek mellé egy oltásellenes háziorvost rendelt mellé a sors. A csecsemővel korai vérzékenység végzett, ami a vádirat szerint nem következett volna be, ha születése után megkapta volna a csecsemőtáplálásról 2010 óta hatályban lévő rendeletben kötelezően előírt K-vitamint.
. A szülést Márki-Zayné Vincze Felícia vezette le a szülők budakörnyéki otthonában. Vallomásából kiderül, hogy bár tud a jogszabályról, mindig is inkább annak hiányosságaival foglakozott, a csecsemők táplálásáról szóló gyermekgyógyászati irányelveket nem ismeri – ez talán az amish közösségben szerzett tapasztalata alapján nem is annyira meglepő. A hódmezővásárhelyi polgármesterné azonban a nyilvánosságra került hangfelvételek tanúsága szerint azzal védekezett, hogy nem rendezett a K-vitamin beadásáról rendelkező szabályozás.

Haas György pontosan milyen magyarországi szövetség vezetőjeként tevékenykedett, hogyan ismerkedett meg a Márki-Zay házaspárral, és miért kötötte a hazaköltözéshez a több ezer dolláros támogatást. Tette mindezt úgy, hogy Márki-Zay szerint személyesen sosem találkoztak a fényevőként ismertté vált férfival.

https://pestisracok.hu/itt-van..

„ha véletlenül egy fideszes politikus elgázolja a szerettüket, vagy ne adj' Isten egy aberrált fideszes politikus megerőszakolja valamelyik hozzátartozójukat, önöknek semmi esélyük nincs, hogy a bíróságon ezt a fideszes politikust elítéljék.”

Szeviép-ügy? Lehet, hogy Vásárhelyig nem ért el a híre?

Én sem értem, miről beszél? 2006-ban voltak koncepciós perek. Most az ellenzék meg már beígérte, ha nyernek, lesznek ilyen perek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés