Szél Bernadett: Veszélyben az előválasztás

2021. május 12. 19:48
Orbán el akarja fojtani az ellenzéki véleménynyilvánítást a következő időszakban, ezért igazából még az előválasztás is veszélyben van – fogalmazott a független országgyűlési képviselő az Index podcastjában.

Szél Bernadett független országgyűlési képviselő az Index Kibeszélő című műsorának a vendége volt. A műsorban többek között elhangzott, hogy a képviselőnő nem szeretne tehertételt jelenteni a Momentum számára, ezért nem lépett be a pártba annak ellenére, hogy az ő jelöltjük, 

„Nem akarom, hogy mindaz, ami én hozzám kötődött, és amivel ők nem értenek egyet, az tehertétel legyen a számukra” –  indokolta döntését Szél Bernadett.

A képviselőnő furcsállja, hogy az enyhítések ellenére még mindig nem lehet tüntetni

„Ez is azt mutatja, hogy Orbán el akarja fojtani az ellenzéki véleménynyilvánítást a következő időszakban. Igazából még az előválasztás is veszélyben van” – állítja a független országgyűlési képviselő, aki szerint a baloldali összefogás ellensége nem is a Fidesz, mintsem az emberek apátiája. 

Miután a képviselőnőt korábbi ellenlábasa, a Jobbik is támogatja, arra a kérdésre, hogy melyik jelölt lenne az ideális befutó, a független képviselő válasza az volt: „Bármelyikük kezében jobb helyen van a hatalom, mint Orbán Viktor kezében”.

A Kétfarkúak kapcsán kifejtette: „van az a pont, amikor már semmi sem számít, csak az, hogy akarjuk-e Magyarországot egy erősebb és boldogabb országnak látni, vagy marad a gyűlöletkeltésben fuldokolva.”

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"A műsorban többek között elhangzott, hogy a képviselőnő nem szeretne tehertételt jelenteni a Momentum számára, ezért nem lépett be a pártba annak ellenére, hogy az ő jelöltjük,"

Ez tényleg ilyen hülye, azt hiszi, hogy ha a Momentum szekerét tolja, akkor nem sorolják a Momentumhoz? Vagy a Momentumnál sem áll jól a szénája, és Bernadett is tudja, hogy ő nem egy húzó név?

De hiszen már 3 éve börtönbe zárta a Zorbán.

Például hogy nap mint nap szemlézve van a Gyurcsány-Jakab-FeGyőr-Szabó Tímea-Szél a mandineren. :))))))

Ez ám az elfojtás. :)

Szél! Hová, meddig süllyedsz a hazugság mocsarában?
Nem szégyelled magad, te feljelengető házmester, a tökkelütött jellemtelen, gerinctelen Hadházy féltője, támogatója.
Elmentek ti mindketten a jó fenébe!

Már csak idő kérdése és előbújik. Coming Out lesz ennek a vége.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés