Jakab Péter nem indul újra miskolci választókerületében

2021. május 10. 11:04
2018-ban kikapott fideszes ellenfelétől.

Nem indul újra egyéniben Jakab Péter Jobbik-elnök Borsod-Abaúj-Zemplén megye 1. választókerületében – jelentette be maga a pártelnök közösségi oldalán. A Jobbik helyette Szilágyi Szabolcsot jelöli. Mint Jakab Péter is írja, 2018-ban a Jobbik jelöltjeként 127 szavazattal maradt le a Fidesz jelöltje mögött. 

Nekem ma már nemcsak ebben a választókörzetben, hanem az ország mind a 106 körzetében revansot kell vennem az Orbán-kormányon mint miniszterelnök-jelölt”

– indokolta döntését. 

Röviden megjegyzem

Jakab Péter a 2010-es választáson, a miskolci 18. számú egyéni választókerületben 20 százalékos eredménnyel harmadik helyen végzett. A 2014-es önkormányzati választáson, a miskolci polgármester-választáson 20,5 százalékos eredménnyel szintén a harmadik helyen végzett. A 2018-as országgyűlési választáson a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 1. számú egyéni választókerületben 38,7 százalékos eredménnyel a második helyen végzett.

Nyitókép: MTI/Kovács Attila 

Összesen 47 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jezus, mind a 106 korzetben egy-egy Jakab Peter fog allni, hat ahhoz nincs eleg parizer de meg Unicum sem, hogy azt elviselje ez az orszag!

Ettől függetlenül fura lépés.
Én inkább arra tippelnék amúgy, hogy ez a kerület az ún. Jobbiknak van leosztva. Mint ahogyan egyre nyilvánvalóbb, hogy a 106-ból kb. 100 kerület pontosan le van osztva, aztán néhány pesti kerületben meg Szombathelyen elbábozzák, hogy ez egy tényleges "választás"...

Ezen tűnődöm én is... egy teljes év van még a választasig, de minimum 11 hónap. Hova lehet még tekerni a hangerőt? Ezt a jakab-fegyőr-dobrevi uszítást hogyan lehet még fokozni? Milyen "erőset" lehet mondani ezek után?

Jakab alacsonyabb, nem zavar?

Azt tudja, hogy minielnök nem lehet belőle, mert akinek a zsebéből játssza a nagyfiút úgysem engedné, de egy miniszteri székre fáj a foga és be is van ígérve neki.
Gyurcsány mikoris szokta betartani az ígéretéit?

A kormányban dolgozni is kell, jakab, nem elég tésztás szatyrokat, még krumplis zsákokat lengetni!

Helló! Olyan cuki ez a napocska! Köszi! :)))

Na de Jakab ugyebár NEM lesz "miniszterelnök-jelölt". Kap egy harmadik helyet a listán, oszt jónapot.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés