Előválasztás: a judapestező Bíró indulásáról még egyeztetnek a baloldalon

2021. május 10. 10:32
A jobbikos politikus részvétele a borsodi időközi választáson botrányt okozott, Dobrev Klára most mégis támogatná, ha Bíró megnyerné az előválasztást.

A Hír TV Informátor című műsorában felhívták a korábban antiszemita kijelentéseiről elhíresült jobbikos politikust, aki kérdésre válaszolva elmondta, még egyeztetés alatt áll a részvétele a szerencsi előválasztáson.

Dobrev Klára is támogatni fogja a judapestező Bírót, ha megnyeri az előválasztást.

A DK miniszterelnökjelölt-jelöltje a Telexnek adott mai interjújában kijelentette, az ellenzék meghozta a döntést, hogy közösen indul, és mindenki aláírta azt az értéknyilatkozatot, amihez a jövőben tartania kell magát. A politikus úgy fogalmazott, hogy „miközben sok mindenkinek voltak vállalhatatlan mondatai, amióta aláírtuk ezt a nyilatkozatot, képesek vagyunk együtt dolgozni egy másfajta Magyarországért”.

Röviden megjegyzem

Bíró László indulása a tavalyi borsodi előválasztáson nagy vihart kavart, mert kiderült a politikusról, hogy korábban antiszemita kijelentéseket tett. Baloldali, liberális értelmiségek, zsidó szervezetek is elítélték őt, de ez nem zavarta különösebben az ellenzéki pártokat, akkor is kiálltak mellette. A jobbikos politikus rossz idegállapotával, apátiájával próbálta magyarázni az akkori véleményét, s azt is mondta, hogy hisz a szeretet erejében.

Nyitókép: MTI

Összesen 30 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Amúgy az milyen már, hogy az "előválasztáson" való részvételt is külön egyeztetni kell. :))))

Mekkora színház ez a cécó!
(És megjegyzem: adja alájuk a lovat még a kormánypárti média is...)

Slamasztikában van az ellenzék: ha indítják, a korruptat támogatják, ha nem, beismerik, hogy már Szerencsen is hazudtak.

Persze hogy támogatják Bírót, így a zsidózó szavazókat is megnyerik maguknak. Látták a választási eredményét, ami nem is volt olyan rossz, hogy ne támogatnák.
Csak a Hírtv-vel nem áll szóba Karácsony és Tordai, ameddig bocsánatot nem kérnek a ... miért is?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés