Már szabadulnának Boldog István örökségétől

2021. május 7. 9:36

Hadházy Ákos
Facebook
Az, amit mi korrupciónak látunk, tényleg a Fidesz valódi politikája.

„Június végén áll a bíróság elé Boldog István fideszes képviselő, akit hivatali vesztegetés elfogadásával vádol az ügyészség. Az általa okozott károk viszont még sokáig kísértenek, például Kunszentmártonban. A város egyebek mellett egy ipari parkra kapott 186 millió forintot a Boldog és köre által intézett TOP-os pályázatokból, a kivitelezést pedig 155 millióért a képviselő hálózatának központi cége, a Profiter Machine Kft. nyerte el (a pályázaton az »ellenfelek« is a szokásos vállalkozások voltak):

https://www.kozbeszerzes.hu/.../megtekint/portal_16114_2020/

A múlt héten személyesen győződtem meg róla, hogy az ipari parkban nemhogy gazdasági tevékenység nem folyik, de még az építkezést is sikerült félbehagyni. Szomorú emlékműve ez a Boldog-korszaknak, ráadásul az önkormányzatra marad az anyagi felelősség. Nem véletlen, hogy ma már menekülnének: a polgármester idén januárban utasította az önkormányzat cégét, hogy mondja fel a szerződést a Profiter Machine Kft-vel (utolsó képként beteszem ezt a levelet).

Hogy is mondta Lázár János? »Természetes, hogy ahol ennyi forrás van, ott megjelennek azok is, akik ebből részesedni akarnak. Az a lényeg, hogy melyik van többségben. Tehát először is azt kell vizsgálni, hogy mi a Fidesz szándéka.« Nos, én megvizsgáltam, és arra jutottam, hogy a Boldog-módszer nem egyedi, szerte az országban hasonló szisztémákat működtetnek fideszes képviselők. Ezek szerint az, amit mi korrupciónak látunk, tényleg a Fidesz valódi politikája...”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hadházy itteni hivatkozása éppen a Fidesz korrupció ellenességét igazolja: aki gyanús dolgokat művelt, az álljon a bíróság elé. Hadházy demagógiája abban van, hogy szórványos eseteket próbál globalizálni. Fegyenc tanítványa: " hergelni kell" / Debreczeny könyvből Fegyenc-idézet a 2002-es kampány kapcsán /.

És te szabadulnál Hadházy, annak emlékétől, hogy Szerencsen tudtál az ellenzéki jelölt korrupciójáról, s csak annak veresége után szóltál? És szabadulnál annak emlékétől, hogy saját magad rendelted meg a téged fölényben levőnek mutató közvéleménykutatást?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés