Várkonyi Andrea visszatér a TV2 képernyőjére

2021. május 5. 10:48
A nagyszabású zenés műsorban a koronavírus árváinak gyűjtenek majd, a műsorvezetőtársak Stohl András és Till Attila lesznek.

Május 30-án újra képernyőre kerül a TV2 CSR Hungary-díjas jótékonysági gálaestje, a Neked énekelek, írja az Origo. Hozzátették: a műsorban ezúttal a koronavírus árváinak gyűjtenek majd, és a legnagyobb hazai sztárok szórakoztatják a nézőket.

Segítő kezet nyújtanak

Az Origo emlékeztetett, hogy tavaly, a koronavírus járvány első hulláma alatt láthatták először a nézők a TV2 műsorán a Neked énekelek című jótékonysági gálaműsort. Akkor közel 35 millió forint felajánlás gyűlt össze a koronavírus frontvonalában dolgozók számára. „Felelős médiavállalatként a saját eszközeinket, erősségünket kihasználva szerettünk volna segítő kezet nyújtani azoknak, akik helyt álltak a vírus kitörésekor. A pozitív visszajelzések, nézőink, munkatársaink támogatása arra ösztönzött minket, hogy idén is képernyőre tűzzük a gálaestet, a legnagyobb sztárokkal” – nyilatkozta Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

A Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács segítségével a felajánlások fogadása – a tavalyi műsorhoz hasonlóan – idén is a „Nemzeti Összefogás" vonalán, illetve számlaszámán történik. A TV2 jótékonysági műsorában érkezett felajánlások teljes egészében az alapítványhoz kerülnek.

A legnagyobb sztárok lépnek fel

A csatorna felkérésére a legnagyobb sztárok mondtak igent, és több olyan produkciót is láthatnak majd a nézők, amik kifejezetten erre a televíziós műsorra készültek, írják.

Színpadra lép mások mellett Leslie Mandoki, Demjén Ferenc, Miklósa Erika Balázs Jánossal közösen adja elő az Elindultam szép hazámból című népdalt, Janicsák Veca egy különleges technikának köszönhetően énekel duettet a nemrég elhunyt Balázs Fecóval. Palya Bea partnere ezen az estén Molnár Ferenc Caramel lesz a Csillagom című dalban. Horváth Charlie Tóth Verával énekli el Az légy, aki vagy című slágerét, Gryllus Dorka pedig Kulka Jánossal adja elő a Vigyázz a madárra című Demjén Ferenc-szerzeményt. Az est során a nézők láthatják még az aranytorkú énekesnőket, Wolf Katit, Király Lindát és Tolvai Renit egy közös dalban, továbbá

fellép Majka&Curtis Nikával, Tóth Gabi, az Irie Maffia, a Margaret Island, a Bagossy Brothers, Pápai Joci és az Urban Verbunk, Radics Gigi és a Cotton Club Singers.

Az Origo hangsúlyozza, hogy a neves művészek mellett további extra produkciók is színesítik a jótékonysági estet: a Séfek séfe csapatkapitányai, Vomberg Frigyes, Wolf András és Krausz Gábor a műsor ideje alatt a Séf asztala éttermében készítenek el egy különleges menüt, amire szintén licitálni lehet majd. Hosszú idő után visszatér a képernyőre Várkonyi Andrea, Mészáros Lőrinc jövendőbelije, aki örömmel vállalta a felkérést az est női műsorvezetőjeként, műsorvezetőtársai pedig Stohl András és Till Attila lesznek, írják.

Kép forrása: Várkonyi Andrea Facebook-oldala

Összesen 99 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ne másra mutogass, ha adakozni kell, hanem adjál te!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés