Deák Dániel: A baloldal adóemeléseket tervez

2021. május 5. 10:05
Az elemző emlékeztetett, Gyurcsányék alatt emelkedtek a rezsiköltségek, elvették a 13. havi nyugdíjat és megadóztatták a családokat.

Amennyiben a baloldal hatalomra kerülne, biztosan megemelné az adókat – mondta a TV2-nek Deák Dániel, miután kiderült, hogy Dobrev Klárát indítja a DK miniszterelnöknek az ellenzéki előválasztáson. Az elemző szerint azonban a baloldal nem szokta betartani az ígéreteit, és

már most adóemeléseket terveznek. 

Emlékeztetett rá, hogy Gyurcsány Ferenc kormányzása alatt duplájára nőtt az áramszolgáltatás ára, tizenöt alkalommal emelték a rezsit, „megsarcolták a családokat, elvették a 13. havi nyugdíjat, és a csőd szélére sodorták az országot”. Deák Dániel szerint a baloldal az Egyesült Államok elképzelései szerint globális adónemeket vezetne be, és európai adók bevezetését is tervezi. Úgy vélte, az ellenzéki összefogás programja a 2006-os Gyurcsány-programhoz hasonló.

Dobrev a kommunista elit gyermeke

A TV2 felidézte, az is, hogy Dobrev családja a kommunista elit része volt, a DK-s politikus ebben a közegben, a hatalom kiszolgálói között szocializálódott. Nagyapja, Apró Antal az 1956-os forradalom egyik árulója volt, aki részt vett Nagy Imre és társai kivégeztetésben.

Dobrev anyja, Apró Piroska külkereskedelmi vonalon dolgozott, majd a a rendszerváltoztatást követően többek közt Horn Gyula kabinetfőnöke volt. Nagybátyja, ifjabb Apró Antal a kommunista titkosszolgálatnak dolgozott. Gyurcsány feleségének családjáról bővebben a Dobrev Klárát bemutató portrécikkünkben olvashat.

 

Összesen 53 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mindig igy kezdodik. Eloszor adnak, hogy a kovetkezo mozdulatukkal ketszer annyit vegyenek vissza, mert az Orban, mert az EU ...nak is kell ez-az.
Trukkok szazai, ugye.
De azert ennek az eszement szuggeralasnak kar lenne bedolni, hogy ok itt jovore valasztasokat nyernek. Ezzel mi ne fecsereljuk az idonket, eronket, mi legyunk felkeszultek, arrol beszeljunk, amit mi adni, tenni tudunk, nem arrol, hogy mit vennenek el ok, ha. Meg milyen monstre pereket rendeznenek a verbiroik szb.

Alapvető tények.

Ceterum censeo... SOHA TÖBBÉ MSZP/DK/STB.-T!

Az 1994-1998 es 2002-2010 közötti kormányzások jelentik az igazi elrettentést.

Csak ezekre a TÉNYEKRE időnként fel kell hívni az emberek figyelmét.

Milyen érdekes, hogy Orbán ígéretére nem írtál dátumot. 2006. Választásokon. Leszavaztátok, Orbán dobta is a tervet. Ha nem kell, akkor nem kell.

Igen, azok voltak.

De ez már annyira lerágott csont, hogy nyilván felesleges az alapadatokat újra rögzíteni (GDP-növekedés, államadósság, átlagbér, minimálbér, munkanélküliség, infláció... aztán akkor onnan lehet továbbmenni: adózás, családtámogatás, segély/munkabér viszonya stb. stb. stb.)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés