Hollik István: Gyurcsányék előre megírták a forgatókönyvet

2021. május 2. 16:10
A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint az előválasztás csak a DK színjátéka.

Az előválasztásnak csúfolt színjáték" forgatókönyvét a baloldali választók ugyan nem ismerik, de Gyurcsány Ferenc azt már rég megírta – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója vasárnap az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatban.

Hollik István hangsúlyozta, Gyurcsány Ferenc a baloldal valódi vezetője, „náluk mindent ő dönt el, éppen ezért ez az egész előválasztásosdi egy nagy színjáték".

„Ennek a színjátéknak a főrendezője maga Gyurcsány Ferenc, aki már rég kiosztott a szerepeket"; tette hozzá. A kormánypárti politikus szerint a „napnál is világosabb, hogy a baloldalnak esze ágában sincs valójában a választóira bízni a döntést".

Amikor a balos portálok arról írnak, hogy a Jobbik és az MSZP például biztosan nem indít jelöltet minden körzetben, az is azt mutatja, hogy ők Gyurcsánnyal már előre lebeszélték, hogy ki melyik választókerületet kapja" – fejtette ki Hollik István.

(MTI)

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Konkrétan a hvg a saját dobreves cikkében lényegében nyíltan leirja, hogy színjáték az egész előválasztósdi, nem pedig valódi, éles választási helyzet:


https://m.hvg.hu/itthon/202105..

"Tudomásunk szerint hamarosan bejelenti indulását Karácsony Gergely főpolgármester is, akit az MSZP-n és a Párbeszéden kívül az LMP támogat. Többekkel beszélve az a valószínű forgatókönyv, hogy az előválasztás végén Karácsony Gergely lesz a közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt."Vicc...

Plusz tarolhatnak az egyéni kerületekben...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés